Opskrifter
Vi har samlet en række opskrifter fra vores kunder, fra nogle af vores arrangementer og også fra vores egen kantine.
Ingen resultater
Vi har samlet en række opskrifter fra vores kunder, fra nogle af vores arrangementer og også fra vores egen kantine.
22-03-2023
Fredag er kagedag hos BENT BRANDT, og den lækre, svampede citronkage er et kæmpehit.
Læs mere
01-03-2023
Få vores kantinechefs opskrift på et let og luftigt brød.
Læs mere
14-11-2022
Konditorlandsholdets passionsfrugtmousse petit four
Læs mere
14-11-2022
Konditorlandsholdets hindbærmousse petit four
Læs mere
14-11-2022
Konditorlandsholdets chokolademousse petit four
Læs mere
14-11-2022
Konditorlandsholdets hvid chokolademousse petit four
Læs mere
22-07-2022
God som tilbehør til ost, æggeretter, i burger, sandwich etc.
Læs mere
22-07-2022
Bruges som smagsgiver til dressinger, wokretter, salater og lignende.
Læs mere
22-07-2022
Læs mere
22-07-2022
Læs mere
22-07-2022
Læs mere
22-07-2022
Læs mere
22-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
15-07-2022
Læs mere
19-04-2022
Få Karsten Mikkelsens lækre opskrift på dampet kuller.
Læs mere
15-11-2021
Få Restaurant Havnærs opskrift på helleflynder her.
Læs mere
12-11-2021
Perfekt som garniture til is, risalamande og ost – prøv dem f.eks. til en toast med lun gedeost.
Læs mere
09-08-2021
Nu kan du selv kaste dig ud i at lave Cateringlandsholdets vinderdessert fra Culinary Olympics i 2020, hvor temaet var ’rødder’.
Læs mere
03-11-2020
Hvorfor er der ingen, der serverer and og risalamande i april – det smager jo godt? Hvorfor er der ingen, der foreslår spicy juleand og noget…
Læs mere
31-08-2020
En rigtig forårsbebuder.
Læs mere
03-02-2020
En 4-retters menu med den gode bede som den røde tråd. Kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT fortæller om, hvordan forskellige…
Læs mere
06-01-2020
Få Dennis Rafns opskrift på en lækker ramen efter populær, japansk forbillede. Det er en fantastisk velsmagende nudelsuppe, der kan bestå af mange…
Læs mere
06-01-2020
Dennis Rafn laver en vegetarisk burger. Opskriften er fra hans workshop om vegetarisk streetfood. Hold øje med arrangementslisten og kom med på den…
Læs mere
03-12-2019
En julehilsen fra holdkaptajn Christian Wellendorf, Det danske Kokkelandshold.
Læs mere
03-12-2019
Med ønsket om en god jul fra kok Rasmus Bundgaard Nielsen, Det danske Cateringlandshold.
Læs mere
01-11-2019
Andesteg! Ordet dufter af jul, og smagen kan få endnu mere englelyd, hvis nogle af de danske julekrydderier får eksotisk selskab. Er du klar til…
Læs mere
01-10-2019
Få opskriften på de lækreste veganske ravioli med svampefyld.
Læs mere
01-10-2019
Få opskriften på en dejlig vegansk dessert.
Læs mere
01-04-2019
En lækker vegansk ret. Fra vores workshop med Solhjulet.
Læs mere
01-04-2019
En indisk ret, Paruppu Vadai, som kan serveres sammen med en lettere nedkogt tomatsauce eller en sprød salat af kål.
Læs mere
06-02-2019
Få Casper Holm Løvgreens fra Kombits opskrift på en lækker cremet bygotto her.
Læs mere
22-01-2019
Her får du Dennis Rafns opskrift på en lækker kalveskank. Du kan med fordel tilberede den i en Rational-ovn.
Læs mere
04-01-2019
Tommy fra Erhversakademi Aarhus' opskrift på dahl med raita.
Læs mere
20-12-2018
Få Dennis Rafns opskrift på rødkål og lav rødkål fra bunden, som vor mor troede, hun lavede den.
Læs mere
29-10-2018
10-12 vafler med kyllingesalat.
Læs mere
05-09-2018
Få Dennis Rafns bud på en opdateret udgave af den klassiske æblekage.
Læs mere
08-06-2018
Hvad sker der, når to gamle kendinge (den ene lidt yngre end den anden) sætter hinanden stævne omkring et køkkenbord med udfordringen: Leg jer til…
Læs mere
04-05-2018
Den smager himmelsk og er mættende – og passer både som dip og som tilbehør til grøntsager eller lignende.
Læs mere
02-05-2018
Pastaret til 4-5 personer fra Prezzemolo i Aarhus.
Læs mere
02-05-2018
Her giver kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn, BENT BRANDT, idéer til nogle enkle, gode og hjemmelavede smagsgivere, der kan supplere…
Læs mere
02-05-2018
Brug smagsgivere til at supplere spidskålet.
Læs mere
02-05-2018
En opskrift fra Morena Mia, tilberedt i Rational VCC.
Læs mere
02-01-2018
Et forslag til en fantastisk vintersuppe fra Hektor Munk, kok hos SEB Bank i København og deltager på Det danske Cateringlandshold.
Læs mere
01-12-2017
Jack Cramer fra Hotel Royal i Aarhus deler her sin nytårsservering.
Læs mere
31-10-2017
Få opskriften på lækre, sprøde vafler.
Læs mere
30-10-2017
Sådan tilbereder du den klassiske æblekompot på en Frima.
Læs mere
30-10-2017
Lav vinterens rødkål i en Frima.
Læs mere
16-10-2017
Vores køkkenassistent, Lene Liengaard Ørbæk, går op i enkel, velsmagende og sund mad. Men der skal også være plads til kage og andre søde sager. Her…
Læs mere
27-09-2017
En lækker cremet risotto, tilberedt på en Frima.
Læs mere
06-09-2017
Lav disse lækre hummerhaler på yakatorigrillen
Læs mere
21-07-2017
Serveret i askebæger, lavet som en hilsen til Rasmus' farmor der døde af lungekræft.
Læs mere
05-05-2017
Få vores inspirationskonsulents opskrift på klassiske varme hveder.
Læs mere
08-02-2017
Få Christina Larsen fra Cateringlandsholdets opskrift på en lækker pizzabund af blomkål.
Læs mere
08-02-2017
Få Christina Larsen fra Cateringlandsholdets opskrift på en lækker pesto.
Læs mere
07-02-2017
Lasse Skjønning Andersens opskrift på en aftengrød til 4 personer.
Læs mere
07-02-2017
Få LêLês opskrift på en marineret rødkålssalat.
Læs mere
07-02-2017
Få LêLês opskrift på marinerede vagtler.
Læs mere
14-10-2016
Fredag er kagedag hos BENT BRANDT. Her får du opskriften på en rigtig personalefavorit.
Læs mere
06-10-2016
Jan Friis-Mikkelsens opskrift på en efterårsforret til 4 personer.
Læs mere
09-08-2016
Her får du opskriften på lækre, energirige müslibarer fra Comwell Sport Rebild Bakker.
Læs mere
09-08-2016
Regin Bertelsen fra Cateringlandsholdets opskrift på lækre friske forårsruller.
Læs mere
11-07-2016
Vores egen kok laver de lækreste, sprøde knækbrød med chokoladeovertræk. Få opskriften her.
Læs mere
13-06-2016
Hvid chokolademousse a la zabaglione, Oscietra caviar fra Rossini, vanilleis, rålakrids og oliven. Steffen Villadsen fra Molskroen giver her sin…
Læs mere
13-06-2016
Gelatier-uddannelsen handler ikke kun om videnskaben bag den italienske gelato, men også om andre is-delikatesser. Her er et eksempel på 1 kg meget…
Læs mere
13-06-2016
Danske slikasparges – det hedder det, når aspargesene er kogt eller dampet. Så er det forår! Men det er samtidig tegn på en sæson, der er ved at…
Læs mere
02-06-2016
'En grill-opskrift med dit personlige twist'. Sådan lød vores udfordring til Mads Søndergaard fra Kokkelandsholdet. Her er svaret, vi fik fra den…
Læs mere
31-05-2016
Prøv denne læskende drink fra St. Pauls Apothek i Aarhus.
Læs mere
30-05-2016
Få den spændende opskrift på en anderledes dessert fra Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel.
Læs mere
26-05-2016
Få opskriften på en rigtigt gammeldags æggekage her.
Læs mere
06-04-2016
Få opskriften på de lækre småkager fra La Glace
Læs mere
05-02-2016
Vi har fået vores egen kok, Michael Raundahl, til at lave fastelavnsboller til os.
Læs mere
25-01-2016
Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for suppe og laver det…
Læs mere
19-01-2016
Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på michelinrestauranten Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for…
Læs mere
29-12-2015
Her er opskriften på de lækreste kogte jomfruhummere
Læs mere
27-11-2015
Her får du Company House's opskrift på et opkvikkende gingershot.
Læs mere
26-11-2015
Risengrøden laver praktisk talt sig selv når du tilbereder den i en Rational SCC ovn.
Læs mere
04-11-2015
Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og…
Læs mere
04-11-2015
Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og…
Læs mere
04-11-2015
Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og…
Læs mere
02-10-2015
Figner i sherrysirup med spansk valdeon, reduktion af px sherry og appelsin samt pure af soltørrede abrikoser.
Læs mere
02-10-2015
Serveret med selleripure med røget pibemarv, rødvin & balsamicopocherede rødbeder, bagte rødder med mandler, pommes fondant med rosmarin samt…
Læs mere
02-10-2015
Kraftig chokolademousse med havtorn hertil solbær i madeira, kondenseret mælk og bærculis.
Læs mere
02-10-2015
Kold fennikelsuppe med zambuca, anis, kørvel & urteolie.
Læs mere
02-10-2015
Grillet marineret krondyrfilet serveret med ande-prosciutto, baconsky, skalotter i æbleeddike, salsa af grillede artiskokker & tomater samt skovens…
Læs mere
02-10-2015
Orientalsk marineret skaldyrssalat med scampi & kammuslinger serveret med reduktion af teriyaki
Læs mere
10-09-2015
Her får du den 'rigtige' måde at servere Sol over Gudhjem på.
Læs mere
13-08-2015
Æbleflæsk med jordskokker
Læs mere
13-08-2015
Brug de æbler du har tilovers til en skøn, klassisk dessert: Gammeldags kold æblekage...
Læs mere
13-08-2015
Få opskriften på den lækreste rabarberdessert her.
Læs mere
13-08-2015
Sommerbuk med fermenterede ærter og glaskål
Læs mere
23-07-2015
Har du prøvet at bruge grillfunktionen i din RATIONAL-ovn til at give dine salater eller din garniture en ny smag? Med de specielle grillriste vil…
Læs mere
01-06-2015
Men jeg – Kim Schytt – er fra Brovst.
Læs mere
27-05-2015
En lækker hovedret fra Henne Mølle Å Badehotel
Læs mere
22-05-2015
Få opskriften på Pakhuset i Skagens fiskesuppe her
Læs mere
21-05-2015
Anita Dietz' quinoa-frikadeller med rødbeder og tang-granulat.
Læs mere
17-04-2015
En forret fra Henne Mølle Å Badehotel
Læs mere
04-03-2015
Kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT, Kim Schytt, elsker fisk. Og det er ikk' så ringe endda. Da Minna og Gunnar i slutningen af 90'erne…
Læs mere
03-03-2015
Vegetarhovedret til 4 personer
Læs mere
03-03-2015
Alle iscremer, der køres på maskine, er baseret på legerede cremer. Det vil sige, at fløden koges op og legeres ned i æggeblommer og sukker…
Læs mere
03-03-2015
Læs mere
18-02-2015
Få Klavs Styrbæks opskrift på en dejlig dessert.
Læs mere
18-02-2015
Opskriften fra Skt. Pauls Apothek i Aarhus.
Læs mere
17-02-2015
På syrlig jordskokkepie, græskar, rørhatte og kveller. Få Klavs Styrbæks opskrift her.
Læs mere
08-09-2014
Camilla Jølver fra Blindecentret Bredegaard i Fredensborg giver her sin opskrift på rugbrød.
Læs mere
08-09-2014
Camilla Jølver fra Blindecentret Bredegaard i Fredensborg giver her sin opskrift på hvordan vaniljestænger marineret i rom bliver til fantastisk…
Læs mere
08-09-2014
Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.
Læs mere
08-09-2014
Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.
Læs mere
08-09-2014
Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.
Læs mere
02-06-2014
Den hjemmelavede økologiske mayonnaise fra Centralkøkkenet på Aarhus Universitetshospital i Risskov.
Læs mere
02-06-2014
Kille Enna – konstant nysgerrig kok – har udgivet bogen 'Kartofler på bordet' med 80 dejlige opskrifter, hvor kartofler ikke kun er tilbehør, men…
Læs mere
31-03-2014
Her er opskriften på Coleslaw a la Lene – Lene Liengaard Ørbæk, der er erfaren, vellidt og tænksom køkkenassistent i kantinen hos BENT BRANDT…
Læs mere
31-03-2014
En frokostfavorit fra Spiseriet8000.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
31-03-2014
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
Læs mere
03-03-2014
Det gode brød er blevet det professionelle køkkens signatur. Og så er der god økonomi i at bage selv.
Læs mere
03-03-2014
'Perler' fra Skærtoft Mølle er blevet et populært alternativ til hele kerner, fordi tilberedningstiden er hurtigere. Perlerne er polerede kerner af…
Læs mere
03-03-2014
Bager og forfatter Nicolai Halken Skytte har været på besøg hos BENT BRANDT, og det fik deltagerne både ny viden, inspiration og lækre gærbrød og…
Læs mere
06-01-2014
En frokostfavorit fra Jonas Kragslund fra Best Western Nyborg Strand
Læs mere
06-01-2014
Danskerne vil altså gerne spise fisk, når bare det er andre, der tilbereder dem. Det gør kantinerne til et oplagt sted at øge vores indtag af fisk…
Læs mere
BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.