close

Opskrifter

Vi har samlet en række opskrifter fra vores kunder, fra nogle af vores arrangementer og også fra vores egen kantine.

Tommy Jespersen og Dennis Rafn

08-06-2018

Fri leg i sommerkøkkenet

Hvad sker der, når to gamle kendinge (den ene lidt yngre end den anden) sætter hinanden stævne omkring et køkkenbord med udfordringen: Leg jer til…

Opskrifter

04-05-2018

Rød haydari

Den smager himmelsk og er mættende – og passer både som dip og som tilbehør til grøntsager eller lignende.

Ravioli

02-05-2018

Ravioli med ricotta, artiskokker og jordskokker

Pastaret til 4-5 personer fra Prezzemolo i Aarhus.

Krydderier

02-05-2018

Et supplement til krydderihylden

Her giver kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn, BENT BRANDT, idéer til nogle enkle, gode og hjemmelavede smagsgivere, der kan supplere…

Spidskål

02-05-2018

Dampet og brunet spidskål med smag

Brug smagsgivere til at supplere spidskålet.

Oksehaleris

02-05-2018

Vejen til oksehaleris

En opskrift fra Morena Mia, tilberedt i Rational VCC.

Opskrifter

02-01-2018

Svampesuppe på portobello med syltede østershatte og ristet rosenkål

Et forslag til en fantastisk vintersuppe fra Hektor Munk, kok hos SEB Bank i København og deltager på Det danske Cateringlandshold.

MOJO

01-12-2017

MOJO

Jack Cramer fra Hotel Royal i Aarhus deler her sin nytårsservering.

Vafler

31-10-2017

Vafler

Få opskriften på lækre, sprøde vafler.

Æble

30-10-2017

Æblekompot med lyse rosiner

Sådan tilbereder du den klassiske æblekompot på en Frima.

Rødkål

30-10-2017

Rødkål

Lav vinterens rødkål i en Frima.

Trøfler

16-10-2017

Trøfler/romkugler

Vores køkkenassistent, Lene Liengaard Ørbæk, går op i enkel, velsmagende og sund mad. Men der skal også være plads til kage og andre søde sager. Her…

Risotto

27-09-2017

Svamperisotto med confiteret kyllingebryst, stegte kantareller, svampechips og tranebær

En lækker cremet risotto, tilberedt på en Frima.

Yakitori-grillet jomfruhummer

06-09-2017

Yakitori-grillet jomfruhummer

Lav disse lækre hummerhaler på yakatorigrillen

Brændende kærlighed

21-07-2017

Brændende kærlighed

Serveret i askebæger, lavet som en hilsen til Rasmus' farmor der døde af lungekræft.

Varme hveder

05-05-2017

Dennis' varme hveder

Få vores inspirationskonsulents opskrift på klassiske varme hveder.

Blomkålspizza

08-02-2017

Blomkålspizza

Få Christina Larsen fra Cateringlandsholdets opskrift på en lækker pizzabund af blomkål.

Spinat Ramsløg Pesto

08-02-2017

Cremet spinatpesto

Få Christina Larsen fra Cateringlandsholdets opskrift på en lækker pesto.

Knoldselleribygotto med vesterhavsost, råsyltet knoldselleri og løvstikke

07-02-2017

Knoldselleribygotto med vesterhavsost, råsyltet knoldselleri og løvstikke

Lasse Skjønning Andersens opskrift på en aftengrød til 4 personer.

Kålsalat

07-02-2017

Rødkålssalat

Få LêLês opskrift på en marineret rødkålssalat.

Vagtel i hoisinsauce

07-02-2017

Vagtler i hoisin sauce

Få LêLês opskrift på marinerede vagtler.

Brownie

14-10-2016

Brownies

Fredag er kagedag hos BENT BRANDT. Her får du opskriften på en rigtig personalefavorit.

Opskrifter

06-10-2016

Kråseconfit med salat og æbler

Jan Friis-Mikkelsens opskrift på en efterårsforret til 4 personer.

Müslibarer

09-08-2016

Comwells müslibar

Her får du opskriften på lækre, energirige müslibarer fra Comwell Sport Rebild Bakker.

Forårsruller

09-08-2016

Vietnamesiske forårsruller

Regin Bertelsen fra Cateringlandsholdets opskrift på lækre friske forårsruller.

Knækbrød med chokoladeovertræk

11-07-2016

Knækbrød med chokoladeovertræk

Vores egen kok laver de lækreste, sprøde knækbrød med chokoladeovertræk. Få opskriften her.

Hvid chokolademousse

13-06-2016

Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse a la zabaglione, Oscietra caviar fra Rossini, vanilleis, rålakrids og oliven. Steffen Villadsen fra Molskroen giver her sin…

Jordbærsorbet

13-06-2016

En sikker succes: Jorbær-sorbet

Gelatier-uddannelsen handler ikke kun om videnskaben bag den italienske gelato, men også om andre is-delikatesser. Her er et eksempel på 1 kg meget…

Asparges

13-06-2016

Midt i en aspargestid

Danske slikasparges – det hedder det, når aspargesene er kogt eller dampet. Så er det forår! Men det er samtidig tegn på en sæson, der er ved at…

Mads Søndergaard

02-06-2016

Mads og lammekøllen

'En grill-opskrift med dit personlige twist'. Sådan lød vores udfordring til Mads Søndergaard fra Kokkelandsholdet. Her er svaret, vi fik fra den…

Aphrodisiac

31-05-2016

Aphrodisiac

Prøv denne læskende drink fra St. Pauls Apothek i Aarhus.

Olivenolieis

30-05-2016

Olivenolie-is med rosmarin og squash

Få den spændende opskrift på en anderledes dessert fra Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel.

26-05-2016

Kongensbro Kros Æggekage

Få opskriften på en rigtigt gammeldags æggekage her.

06-04-2016

La Glace Københavner småkager

Få opskriften på de lækre småkager fra La Glace

Fastelavnsboller

05-02-2016

Fastelavnsboller

Vi har fået vores egen kok, Michael Raundahl, til at lave fastelavnsboller til os.

Muslingesuppe

25-01-2016

Muslingesuppe med krøllet blegselleri

Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for suppe og laver det…

Græskarsuppe

19-01-2016

Græskarsuppe

Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på michelinrestauranten Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for…

Jomfruhummere

29-12-2015

Kogte jomfruhummere

Her er opskriften på de lækreste kogte jomfruhummere

Company House

27-11-2015

Gingershot

Her får du Company House's opskrift på et opkvikkende gingershot.

Risengrød i en Rational ovn

26-11-2015

Risengrød i Rational SCC

Risengrøden laver praktisk talt sig selv når du tilbereder den i en Rational SCC ovn.

Marcipanæbleskiver

04-11-2015

Marcipanæbleskiver med kirsebærlikørglasur og salte honningmandler

Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og…

Rugbrødsæbleskiver

04-11-2015

Rugbrødsæbleskiver med æbleflæsk

Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og…

Saltkaramelæbleskiver

04-11-2015

Saltkaramelæbleskiver med ekstra saltkaramel og flagesalt

Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og…

Køkkenchefens yndlingsost

02-10-2015

Køkkenchefens yndlingsost

Figner i sherrysirup med spansk valdeon, reduktion af px sherry og appelsin samt pure af soltørrede abrikoser.

Turbinehallernes kalvemørbrad

02-10-2015

Rosastegt kalvemørbrad

Serveret med selleripure med røget pibemarv, rødvin & balsamicopocherede rødbeder, bagte rødder med mandler, pommes fondant med rosmarin samt…

Turbinehallernes chokolademousse

02-10-2015

Turbinehallens chokolademousse

Kraftig chokolademousse med havtorn hertil solbær i madeira, kondenseret mælk og bærculis.

Turbinehallernes fennikelsuppe

02-10-2015

Turbinehallens fennikelsuppe

Kold fennikelsuppe med zambuca, anis, kørvel & urteolie.

Turbinehallernes krondyrfilet

02-10-2015

Turbinehallens krondyrfilet

Grillet marineret krondyrfilet serveret med ande-prosciutto, baconsky, skalotter i æbleeddike, salsa af grillede artiskokker & tomater samt skovens…

Turbinehallernes skaldyrssalat

02-10-2015

Turbinehallens skaldyrssalat

Orientalsk marineret skaldyrssalat med scampi & kammuslinger serveret med reduktion af teriyaki

Sol over Gudhjem

10-09-2015

Sol over Gudhjem

Her får du den 'rigtige' måde at servere Sol over Gudhjem på.

Æbleflæsk

13-08-2015

Æbleflæsk

Æbleflæsk med jordskokker

Æbletrifli

13-08-2015

Æbletrifli

Brug de æbler du har tilovers til en skøn, klassisk dessert: Gammeldags kold æblekage...

Himmelhavs rabarberdrøm

13-08-2015

Himmelhavs Rabarberdrøm

Få opskriften på den lækreste rabarberdessert her.

Sommerbuk

13-08-2015

Sommerbuk

Sommerbuk med fermenterede ærter og glaskål

Grill

23-07-2015

Gi' salaten et pift af grill

Har du prøvet at bruge grillfunktionen i din RATIONAL-ovn til at give dine salater eller din garniture en ny smag? Med de specielle grillriste vil…

Drømmekage

01-06-2015

Drømmekagen, der ikke var fra Brovst

Men jeg – Kim Schytt – er fra Brovst.

Krondyr

27-05-2015

Krondyr med græskar-/gulerodpuré med bagte, marinerede jordskokker

En lækker hovedret fra Henne Mølle Å Badehotel

Laks

22-05-2015

Pakhusets fiskesuppe

Få opskriften på Pakhuset i Skagens fiskesuppe her

Quinoa-frikadeller

21-05-2015

Quinoa-frikadeller

Anita Dietz' quinoa-frikadeller med rødbeder og tang-granulat.

Kammusling

17-04-2015

Kammuslinger med hyben, havtorn og laksemousse

En forret fra Henne Mølle Å Badehotel

Sild

04-03-2015

Sild er godt!

Kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT, Kim Schytt, elsker fisk. Og det er ikk' så ringe endda. Da Minna og Gunnar i slutningen af 90'erne…

Fennikel

03-03-2015

Brdr. Kochs opskrift på fennikel med krondild, karotter og rødløg

Vegetarhovedret til 4 personer

Flødeis

03-03-2015

Den gode basis-flødeis

Alle iscremer, der køres på maskine, er baseret på legerede cremer. Det vil sige, at fløden koges op og legeres ned i æggeblommer og sukker…

Hyldebæris

03-03-2015

Hyldebæris

Sprød havrekage

18-02-2015

Sprød havrekage med hvedeis og vaniljegræskar

Få Klavs Styrbæks opskrift på en dejlig dessert.

Stegt andebryst

18-02-2015

Stegt glaseret andebryst med græskar, chunky sauce og rødkål

Opskriften fra Skt. Pauls Apothek i Aarhus.

Storebæltsmakrel

17-02-2015

Storebæltsmakrel på kombu

På syrlig jordskokkepie, græskar, rørhatte og kveller. Få Klavs Styrbæks opskrift her.

Rugbrød

08-09-2014

Camillas rugbrød

Camilla Jølver fra Blindecentret Bredegaard i Fredensborg giver her sin opskrift på rugbrød.

vaniljesukker

08-09-2014

Camillas vaniljesukker

Camilla Jølver fra Blindecentret Bredegaard i Fredensborg giver her sin opskrift på hvordan vaniljestænger marineret i rom bliver til fantastisk…

Hyldeblomstsyltede gulerødder

08-09-2014

Eddikelage til syltning af beder, små løg og små gulerødder

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Syltede vagtelæg

08-09-2014

Eddikesyltede vagtelæg

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Syltning

08-09-2014

Lage til syltning af løg, artiskokker, gulerødder og små selleri

Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.

Kartoffelmad

02-06-2014

Hjemmelavet økologisk mayonnaise

Den hjemmelavede økologiske mayonnaise fra Centralkøkkenet på Aarhus Universitetshospital i Risskov.

Kille Ennas rabarberglaserede kartofler

02-06-2014

Kille Ennas rabarberglaserede kartofler

Kille Enna – konstant nysgerrig kok – har udgivet bogen 'Kartofler på bordet' med 80 dejlige opskrifter, hvor kartofler ikke kun er tilbehør, men…

Coleslaw

31-03-2014

Coleslaw a la Lene

Her er opskriften på Coleslaw a la Lene – Lene Liengaard Ørbæk, der er erfaren, vellidt og tænksom køkkenassistent i kantinen hos BENT BRANDT…

Dampet fisk med syltede løg og dildvinaigrette

31-03-2014

Dampet fisk med syltede løg og dildvinaigrette

En frokostfavorit fra Spiseriet8000.

Rillete af lammeskank med syltede svampe, kompot af abrikos og glaskål

31-03-2014

Rillete af lammeskank med syltede svampe, kompot af abrikos og glaskål

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Sild og røg

31-03-2014

Sild og røg

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Smørrebrød med gravad svineinderlår

31-03-2014

Smørrebrød med gravad svineinderlår

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Smørrebrød med kyllingepålæg, rygeost, radiser m.m.

31-03-2014

Smørrebrød med kyllingepålæg, rygeost, radiser m.m.

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Smørrebrød med æggestand, rejesalat og urtemayonnaise

31-03-2014

Smørrebrød med æggestand, rejesalat og urtemayonnaise

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Svinebryst med frisk, syltet og marineret grønt

31-03-2014

Svinebryst med frisk, syltet og marineret grønt

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

Sylte, Rillette, Kalv

31-03-2014

Sylte, Rillette, Kalv

Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.

03-03-2014

Dyppebrød af bedste karat med havsal

Det gode brød er blevet det professionelle køkkens signatur. Og så er der god økonomi i at bage selv.

Gulerodssuppe med perler og kommenolie

03-03-2014

Gulerodssuppe med perler og kommenolie

'Perler' fra Skærtoft Mølle er blevet et populært alternativ til hele kerner, fordi tilberedningstiden er hurtigere. Perlerne er polerede kerner af…

Nicolais speltbrød

03-03-2014

Nicolais Speltbrød

Bager og forfatter Nicolai Halken Skytte har været på besøg i Kims Køkken, og det fik deltagerne både ny viden, inspiration og lækre gærbrød og…

06-01-2014

Kæmperejer med mango-mynte salsa på fennikelsalat med vilde ris

En frokostfavorit fra Jonas Kragslund fra Best Western Nyborg Strand

Torsk med raz al-hanout

06-01-2014

Torsk med raz al hanout

Danskerne vil altså gerne spise fisk, når bare det er andre, der tilbereder dem. Det gør kantinerne til et oplagt sted at øge vores indtag af fisk…

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk