Opskrift
22.07.2022

Dill pickled cucumber på dansk

Lækre hjemmesyltende agurker efter opskrift af Dennis Rafn.

Ingredienser

  • 1 kg skoleagurker
  • 85 g havsalt
  • 10 sorte peberkorn
  • 1 spsk korianderfrø
  • 1 spsk sennepsfrø
  • 3 laurbærblade
  • 4 nelliker
  • 700 g hvidvinseddike
  • 100 g rørsukker
  • 3 skærme krondild
Syltede agurker

Sådan gør du

Agurker skæres i mindre stykker og saltes 12 timer, skylles og duppes tørre.

Alle krydderier puttes i en gryde ved middelvarme til de begynder at afgive aromaer. Tilsæt eddike og sukker og kog op. Tilsæt dildskærme.

Agurker kommes i sylteglas, og lagen kommes over, til den dækker. Luk sylteglasset og lad stå i ca. 2 uger inden brug.