close

Persondatapolitik

Hos BENT BRANDT indsamler vi persondata, som er nødvendige for os for at kunne levere de ydelser, som efterspørges. Vi tager persondata alvorligt, og derfor arbejder vi ud fra nedenstående let gennemskuelige regler.

Vi indsamler data, der er nødvendige for os for at kunne levere de ydelser, du efterspørger.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Når du handler på www.bentbrandt.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, eller hvis du som login-kunde tidligere har oplyst f.eks.:

  • Navn
  • Adresse (privatekunde)
  • E-mailadresse
  • Telefonnr.
  • Virksomhedsnavn (erhvervskunde)
  • Virksomhedsadresse (erhvervskunde)
  • CVR-nr. (erhvervskunde)
  • EAN-nr. (erhvervskunde)
  • Betalingsmåde
  • Leveringsønsker
  • Info om IP-adressen hvorfra bestilling er foretaget

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mailadresse

Derudover kan du frivilligt afgive følgende oplysninger:

  • Titel
  • Branche
  • CVR-nr.

Vores nyhedsbrev udsendes med jævne mellemrum. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at vi må sende relevante infomails til dig. Det kan fx være en mail, der fortæller dig om en ordre, du ikke har afsluttet.

Der vil altid være et link til at afmelde nyhedsbrevet. Du kan også altid skrive til bb@bentbrandt.dk og blive afmeldt.

Sociale medier

Som bruger af Facebook og Instagram er vores virksomhedssider underlagt Facebooks persondatapolitik. Vi, Bent Brandt as, indsamler ikke selv yderligere persondata om de besøgende på vores virksomhedssider på disse medier end det udbyderen, Facebook, gør. Her kan du læse yderligere om Facebooks persondatapolitik: https://www.facebook.com/business/gdpr

Cookies

Vi bruger cookies på www.bentbrandt.dk til at styre indhold og funktioner på hjemmesiden. Fx er det en cookie, der styrer, at din indkøbskurv bliver gemt, hvis du ikke afslutter et køb.

Vi anvender også cookies fra Google Analytics til at registrere, hvad vores kunder ser på i e-shoppen, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden.

Derudover anvender vi cookies fra Pingdom til at monitorere hastighed og oppetid samt Raptor til at lave produktanbefalinger.

Alle disse oplysninger benyttes til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vareudbuddet, øge vores service og dermed give en bedre købsoplevelse.

Se detaljeret information om de cookies vi bruger her.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig, hver gang en hjemmeside anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger eller se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du søger job hos BENT BRANDT

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnr., e- mailadresse samt de oplysninger, der eventuel efterspørges i jobopslaget, og hvad du i øvrigt sender med din ansøgning.

Vi bruger oplysningerne til at behandle din ansøgning, så vi kan give dig svar og eventuel kontakte dig vedrørende uddybende spørgsmål.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx at sende din jobansøgning via en tredjepart.

Hvis du bliver ansat hos BENT BRANDT, gemmer vi dine oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik for medarbejdere, som findes i personalehåndbogen.

Hvis du ikke tilbydes ansættelse, gemmer vi dine oplysninger i op til 6 måneder, efter at kandidaten er fundet, hvorefter vi sletter dem. Dette gør vi for at sikre os, at den rette ansøger er fundet samt ved eventuelle spørgsmål vedrørende fravælgelse. Du kan til enhver tid give os besked om, at du ønsker dine oplysninger slettet. Som udgangspunkt sletter vi uopfordrede ansøgninger, vi ikke kan bruge.

Dine rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Opbevaring af data

Vi opbevarer de registrerede data ukrypteret. Data opbevares i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

Indsigt i oplysninger

Du kan til hver en tid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig og din virksomhed. Du kan kontakte os her:
Bent Brandt as
Langdyssen 7, Lisbjerg
8200 Aarhus N
Tlf.: 8930 0000
Email: bb@bentbrandt.dk

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk