Bæredygtighed

Vi vil gøre det muligt for vores kunder at få miljø og bæredygtighed, spisekvalitet og økonomi til at gå hånd i hånd. Vi vil være markedets ledende rådgiver og sammen med vores kunder bidrage til at mindske klimaforandringer. Det skal ske gennem en fokuseret indsats med både interne og eksterne initiativer.

BENT BRANDTs bæredygtighedsafdeling

Christian Kiilerich er BENT BRANDTs bæredygtighedsrådgiver.

Christian hjælper vores kunder med bæredygtig rådgivning, herunder introduktion og implementering af BENT BRANDTs Energivogteren, som hjælper dig med at få styr på dit CO2-aftryk og energiforbrug i køkkenet. Derudover har Christian fokus på CSR politik, fastlæggelse af klimaregnskab, bæredygtig strategi og lovgivningen på området, så vi altid er opdateret og kan give vores kunder den bedste vejledning og rådgivning.

Christian har en baggrund som produktionsteknolog og har en mini-MBA i Sustainability Management. Han har tidligere arbejdet med CSR og bæredygtighed inden for møbelbranchen, og hans erfaring spænder fra arbejdet med verdensmål, bæredygtig strategi, supply chain dokumentation, energimåling og ISO 14001-certificering.

Har du brug for rådgivning, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med energioptimering i dit køkken, så kontakt endelig Christian på cki@bentbrandt.dk eller tlf. 8930 0187.

Medlemskab af UNGC

BENT BRANDT er en del af FN’s Global Compact og Global Compact Network Denmark - henholdsvis verdens største initiativ for ansvarlig forretning og Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ser frem til at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed i dansk erhvervsliv.

Gennem medlemskabet forpligter vi os til at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med de 17 verdensmål.

Læs mere om Global Compact Network Denmark på www.globalcompact.dk.

REFOOD

Vi er REFOOD-certificeret. Det betyder helt konkret, at vi internt sætter fokus på forebyggelse af madspild samt sortering og genanvendelse af madaffald.

For at mindske madspild fokuserer vores kantine bl.a. på sæsonvarer, serveringer produceret på overskydende råvarer og køber frugt, der ellers ville blive smidt ud. Med sortering og genanvendelse af madaffald udnyttes ressourcerne i det organiske affald langt bedre og nyttiggøres i produktionen af foder, gødning, biogas og biodiesel.

Som virksomhed i fødevare- og servicesektoren kan I også være med til at gøre en (endnu) større forskel - læs mere på www.refoodlabel.dk