Bæredygtighed

Vi vil gøre det muligt for vores kunder at få miljø og bæredygtighed, spisekvalitet og økonomi til at gå hånd i hånd. Vi vil være markedets ledende rådgiver og sammen med vores kunder bidrage til at mindske klimaforandringer. Det skal ske gennem en fokuseret indsats med både interne og eksterne initiativer.

Brug os til sparring

BENT BRANDT er Danmarks største leverandør til professionelle køkkener. Det er også vores ambition at være markedets foretrukne rådgiver inden for bæredygtighed og miljøbevidst produktion i køkkenet. Her er det Anna-Maria Espersen, der som vores bæredygtighedsrådgiver sørger for, at vi kan bidrage med den nyeste, opdaterede viden på området.

Fra handling til tal

Anna-Maria arbejder med CO2-beregninger og indsamling af data om energiforbrug og energioptimering i køkkenet foruden relevante data til brug for kommende ESG-rapportering.

Anna-Maria er også specialist i ENERGIVOGTEREN, vores overvågnings- og rapporteringsværktøj, som kan hjælpe dig på vej i den grønne omstilling.

Råd til omstilling

Erfaring, viden og eksakte data er fundamentet for vores input, når der skal tænkes strategi og igangsættes grønne initiativer. Her er vores grønne OMTANKE-mærke en god hjælp, når der skal træffes beslutninger om bæredygtige indkøb af både isenkram og maskiner. OMTANKE-produkter har vores store fokus, og Anna-Maria sørger løbende for at udvide sortimentet og fastholde de krav, vi stiller til det nuværende sortiment.

BENT BRANDTs bæredygtighedsrådgiver

Min baggrund er bred og dyb. Jeg har studeret økonomi, er Kaospilot og har sideløbende med forskellige jobs gennemført en Cambridge-uddannelse inden for cirkulær økonomi og bæredygtighedsstrategi. Jeg har senest opdateret min viden med en uddannelse i Bæredygtighed og ESG-rapportering på Erhvervsakademiet.

Har du lyst til at høre mere, eller har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Anna-Maria Espersen
Bæredygtighedsrådgiver
Telefon: 8930 0000
ame@bentbrandt.dk

Anna-Maria Espersen

UNGC

BENT BRANDT er en del af FN’s Global Compact og Global Compact Network Denmark - henholdsvis verdens største initiativ for ansvarlig forretning og Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder.

Vi ser frem til at bidrage til netværkets arbejde og være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed i dansk erhvervsliv.

Gennem medlemskabet forpligter vi os til at arbejde med Global Compacts Ti Principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med de 17 verdensmål.

Læs mere om Global Compact Network Denmark på www.globalcompact.dk.

VANA

BENT BRANDT er medlem af VANA. Et stærkt fællesskab af virksomheder, som tager ansvar for at nedbringe deres emballageaffald og skabe positiv forandring for vores verden.

VANA er garant for, at deres medlemmer lever op til forpligtelserne i producentansvaret for emballage- økonomisk, praktisk og juridisk.

Læs mere om VANA her.