Energivogteren

Med Energivogteren fra BENT BRANDT kan du døgnet rundt overvåge dit el-, vand- og varmeforbrug online.

Få styr på dit CO2-aftryk og dit forbrug

Du kan opdage tekniske fejl i tide, og du får en alarm, hvis der akut opstår uregelmæssigheder med temperaturer eller energiforbrug. Systemet afdækker dine forbrugsmønstre og synliggør, hvor der kan spares, og hvor ændringer i arbejdsgange kan give effektivisering. Systemets data er samtidig dokumentation for dit energiforbrug til myndighederne.

Sammenlignende dokumentation

Dine data opsamles let i enkle rapporter og visualiseringer, så du kan analysere forbrugsmønstre og igangsætte tiltag og besparelser.

Du kan sammenligne data på tværs af enheder og køkkener og hele tiden holde øje med forbrug og CO2-tal.

På telefon, tablet eller computer kan du følge og dokumentere besparelser permanent, og hver måned får du en rapport over energiforbrug, omkostninger og CO2-forbrug.

Ikke bare en stikprøve

Med det nye koncept kan du på telefon, tablet eller computer følge dit forbrug 24 timer i døgnet – ikke bare i en kort testperiode, men permanent.

Selv små ændringer i maskinindstillinger og køkkenvaner kan gøre godt på el- og vandregninger, når du ved præcist, hvor der kan spares. Og den viden får du på din telefon, tablet eller computer 24 timer i døgnet med Energivogteren.

Alarm ved uregelmæssigheder

Få en alarm, hvis forbruget overstiger dine fastlagte grænseværdier. I mange tilfælde kan konceptet erstatte traditionelle dataloggere.

Total tjek på køkkenudstyr, vand, køl og ventilation

Vi monterer måleudstyr på dit udstyr, og sender data om dit forbrug 24/7 til en server.

Herfra kan du aflæse data om:

    • Ovn og komfur: el
    • Køl og frys: el
    • Opvask: el og vand
    • Ventilation: el
    • Småmaskiner: el


Vi afdækker dit behov og laver en løsning, der er tilpasset dit behov - dvs. giver dig præcis de informationer, der er nødvendige for at finde besparelser og ændre adfærd.

Se priseksempel her.

Energivogteren med sparegris