Vi tilbyder skræddersyede løsninger

I tæt samarbejde med brugere, bygherrer og arkitekter tager vi afsæt i dine behov og ideer og udvikler den perfekte løsning med fokus på arbejdsmiljø og høj kvalitet - til konkurrencedygtige priser naturligvis.

Vi er med hele vejen

Vi sørger for levering, opstilling og opstart med instruktion i produkterne. Som kreativ sparringspartner sætter vi krydderi på dit professionelle liv, og som professionel samarbejdspartner leverer vi naturligvis til aftalt tid og pris.

Download vores brochure om projektafdelingen her.

Kontakt os på tlf 8930 0000 og hør hvad vi kan gøre for dit projekt.

Design og indretning

Vores professionelle konsulenter står klar til at assistere dig, når dine ideer og visioner skal omsættes til funktionelle køkkener og indbydende kantiner.

I BENT BRANDTs projektafdeling er dine ideer i centrum. Her omsætter 20 tværfaglige medarbejdere dine ønsker og visioner om funktionelle køkkener og indbydende kantiner til virkelighed, hvad enten der er tale om nybygning, udvidelse eller ombygning. I tæt samarbejde med brugere, bygherrer og arkitekter tager vi afsæt i dine behov og ideer og udvikler den perfekte løsning med fokus på arbejdsmiljø og høj kvalitet - til konkurrencedygtige priser naturligvis. Vi sørger for levering, opstilling og opstart med instruktion i produkterne. Som kreativ sparringspartner sætter vi krydderi på dit professionelle liv, og som professionel samarbejdspartner leverer vi naturligvis til aftalt tid og pris.

Vi rådgiver og vejleder både med løsninger af store komplekse opgaver og mindre opgaver som udformning og indretning af diske, praktiske opbevaringsløsninger eller andet inventar. Alt inventar, uanset omfang, fremstilles individuelt, så du er sikker på at få den løsning, der passer til dine behov. Designet skal passe til helheden, og den indvendige teknik og opbygning er mindst lige så vigtig. I samarbejde med vores eksterne leverandører fremstilles inventar, så det lever op til tekniske og funktionsmæssige krav - herunder krav til hygiejne, rengøring og holdbarhed. Med en løsning fra BENT BRANDT er du sikker på at få et smukt og funktionelt produkt efter dine ønsker og behov.

Se et udvalg af vores projektreferencer her - kontakt os på tlf. 8930 0000 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.