Effektiv service

Vi dækker hele Danmark med mere end 55 serviceteknikere. Har du brug for teknisk service? Så ring til os på 8930 0000 frem til kl. 21 på alle dage.

Hos BENT BRANDT er personlig rådgivning med afsæt i den enkelte kundes situation omdrejningspunktet for vores servicemedarbejdere. I vores interne serviceafdeling sidder en række højtkvalificerede medarbejdere parate til at hjælpe med tekniske spørgsmål og formidle kontakt til en af de mere end 55 tilkoblede serviceteknikere fordelt over hele landet.

Driftsstop. Hvad nu?

Hvis uheldet er ude, har vi respekt for, at dit køkken er et produktionsapparat, som bare skal fungere. Vi forsøger at udbedre fejlen hurtigst muligt, og vores målsætning er, at driftsstop er udbedret samme dag.

Har du brug for teknisk service, så kan du på hverdage mellem kl. 8-16 (fredag kl. 8-15.30) ringe til os på 8930 0250. Uden for vores åbningstid kan du ringe til vagtservice på 8930 0000.

Du er også velkommen til at skrive en mail til servicemail@bentbrandt.dk.

Teknisk service hos BENT BRANDT

Personlig rådgivning med afsæt i den enkelte kundes situation er omdrejningspunktet for vores serviceafdeling.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.