close

Godt Grej serviceaftale

Ring og hør mere på 8930 0250

Driftsstop. Hvad nu?

Hvis uheldet er ude, har vi respekt for, at dit køkken er et produktionsapparat, som bare skal fungere. Vi forsøger at udbedre fejlen hurtigst muligt, og vores målsætning er, at driftsstop er udbedret samme dag.

Har du brug for teknisk service, så kan du på hverdage mellem kl. 8-16 (fredag kl. 8-15.30) ringe til os på 8930 0250. Uden for vores åbningstid kan du ringe til vagtservice på 8930 0000.

Godt Grej serviceaftale

Mange af vores kunder vælger at lave en Godt Grej serviceaftale. Den sikrer, at vi regelmæssigt kontrollerer dit udstyr og gennemfører de nødvendige justeringer. I en produktion er det bedre at forebygge end at reparere, og forebyggelse sikrer desuden, at udstyret lever længere og hele tiden er energioptimeret.

Læs mere

Teknisk service hos BENT BRANDT

Personlig rådgivning med afsæt i den enkelte kundes situation er omdrejningspunktet for vores serviceafdeling.

Hvorfor have en serviceaftale?

Med en Godt Grej serviceaftale får du regelmæssig kontrol af dit udstyr. Du får sikkerhed mod driftsstop, og du får en længere levetid på udstyret.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk