x Luk

Godt Grej serviceaftale

Vi tilbyder Danmarks bedste storkøkkenservice, hvor du regelmæssigt får efterset dit udstyr og dermed mindsker risikoen for besværlige og omkostningstunge driftsstop.

Hos BENT BRANDT er rådgivning og service krumtappen i vores arbejde. Kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen for at hjælpe med tekniske spørgsmål og afhjælpe mindre problemer. Hvis problemet ikke kan løses over telefonen, sender vi en tekniker, som kan sikre dig den bedste service inden for el-, køle- og gasudstyr. Vi råder over 55 højtkvalificerede serviceteknikere i hele landet.

Er uheldet ude

Hvis uheldet er ude, har vi respekt for, at dit køkken er et produktionsapparat, som bare skal fungere. Vi forsøger at udbedre fejlen hurtigst muligt, og vores målsætning er, at driftsstop er udbedret samme dag.

Godt Grej serviceaftale

Mange af vores kunder vælger at lave en Godt Grej serviceaftale. Den sikrer, at vi regelmæssigt kontrollerer dit udstyr og gennemfører de nødvendige justeringer. I en produktion er det bedre at forebygge end at reparere, og forebyggelse sikrer desuden, at udstyret lever længere og hele tiden er energioptimeret.

Godt Grej serviceaftalen er Danmarks bedste storkøkkenservice. Du kan vælge mellem en serviceaftale på enkelte maskiner eller en samlet aftale, som dækker alle dine maskiner.

En Godt Grej serviceaftale giver dig følgende fordele:

  • Regelmæssig kontrol af udstyr
  • Nødvendige justeringer
  • Høj sikkerhed mod driftsstop
  • Længere levetid på udstyret

Ring til os på 8930 0250 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.