”En serviceaftale hører med”

Når det hastigt voksende Kokkekompagniet i Kolding køber nyt udstyr, behøver BENT BRANDT-konsulent Klaus Klinge ikke spørge. Udstyret skal med i den serviceaftale, der holder det 1.400 m2 store køkken kørende.

Det er gået rigtigt stærkt for Jesper Larsen og Thomas Hansen og deres fælles projekt, Kokkekompagniet, i de seneste år. 32 medarbejdere laver hver dag mad til 2.500 kantinegæster i det øst- og sønderjyske i et 1.400 m2 meget velfungerende køkken og bageri. Dertil kommer et utal af festmenuer ud af huset. Også landets eventbureauer har opdaget, at de to jyder er garant for både kvalitet og leveringssikkerhed, når der skal afvikles store arrangementer i selv de fjerneste egne.

Sikkerhed

Og netop driftssikkerhed er årsagen til, at nyt udstyr selvfølgelig skal omfattes af den serviceaftale, som makkerparret har indgået med BENT BRANDT.

”Det skal bare fungere, så vi får løbende vores udstyr grundigt tjekket,” fortæller Jesper og Thomas. ”Det er BENT BRANDTs lokale servicepartner, der er kommet hos os i de 20 år, vi har eksisteret. Så hans medarbejdere kender os, og vi kender dem, og de er på pletten med en enorm fleksibilitet, når vi ringer.”

Serviceaftalen hos Kokkekompagniet omfatter bl.a. 5 nyindkøbte ovne fra Rational, en Hobart opvaskemaskine, 2 Jøni kipgryder på 100 og 300 liter samt en grøntskærer fra Robot Coupe. Udstyr, som simpelthen bare skal fungere.

Danmarks største serviceorganisation til storkøkkener

Personlig teknisk service

  • 11 medarbejdere med meget stor teknisk erfaring sidder dagen igennem klar ved telefonerne.
  • Hvis ikke problemerne kan klares over telefonen, formidler vores medarbejdere kontakt til en af de mere end 55 serviceteknikere over hele landet.

Landsdækkende service

  • Vi leverer service inden for el-, køle- og gasudstyr.
  • Vores målsætning er at servicere samme dag – og senest inden for 24 timer.

Godt Grej Serviceaftale

Med en Godt Grej serviceaftale får du regelmæssigt efterset dit produktionsudstyr.

Vælg mellem en serviceaftale på enkelte maskiner eller en samlet aftale, der dækker alle maskiner.

Ring til serviceafdelingen hos BENT BRANDT på tlf. 8930 0000, og hør om de aftaler, vi kan skræddersy til dine ønsker og behov.