Vores CSR-politik

Vi ønsker at drive virksomheden på et ansvarligt etisk, socialt og miljømæssigt grundlag, der tager hensyn til både mennesker, miljø og samfund.

Gennem menneskelige hensyn ønsker vi at skabe en tryg, udviklende og velfunderet arbejdsplads, der har fokus på trivsel og godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø. Vi ønsker tilfredse medarbejdere, der foruden solid faglig ballast har engagement og overskud til at yde en personlig indsats til gavn for vores kunder. Derfor fylder de sociale hensyn til virksomhedens medarbejdere meget i vores CSR-politik.

Men vi ønsker også at bidrage til en bæredygtig udvikling gennem egen adfærd og gennem rådgivning, uddannelse og sammensætning af et produktsortiment, der giver mulighed for både energioptimerede løsninger, genbrug og ressourceoptimering i køkkenet.

Desuden forpligter vi i vores 'Code of conduct' vores leverandører – og deres underleverandører – til at overholde de internationalt anerkendte CSR-principper for menneske- og arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Fordi vi ønsker, at BENT BRANDT er – og opleves som – en ansvarlig virksomhed drevet med respekt for fremtiden.

Se vores samlede CSR-politik her (pdf).