Opskrift
01.06.2020

Burger med halloumi, tomatchutney, crispy salat og agurkesalat

Dennis Rafn laver en vegetarisk burger.
Til 4 personer

Burger med halloumi

  • 4 brioche burgerboller
  • Halloumi (kan steges uden panering)
  • Mel
  • Æg, pisket ud
  • Panko

Agurkesalat

  • Agurk
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 1 dl vand
  • 1 ½ dl sukker

Tomatchutney

  • 4 tomater eller 6-8 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. sherryvineddike
  • 2 spsk. rørsukker
  • ½ chili
  • 2 fed hvidløg
  • Salat

Fremgangsmåde

Halloumi vendes med mel, æg og panko og friteres inden servering. Agurkesalat: Lav en lage af hvidvinseddike, vand og sukker, som koges op og afkøles.
Kom tern af agurk i lagen, som vakuumeres.

Tomatchutney: Rørsukker, sherryvineddike, hakket hvidløg, hakket chili, rødløg i grove tern og tomater i både koges op og koges igennem, til konsistensen er som chutney.

Burgerbollerne varmes, anrettes med halloumi, tomatchutney, agurketern og salat.