Opskrift
01.10.2019

Vegansk ravioli

Få Nørrebro Bryghus' opskrift på de lækreste veganske ravioli med svampefyld.
50 stk.

Dej

  • 1.000 g hvedemel
  • 400 g varmt vand
  • 70 g olivenolie

Fyld

  • 1 ks. shiitake-svampe
  • 1 stk. grøn chilli
  • 4 fed hvidløg
  • 20 g røget paprika
  • Timian
  • Skal fra 1 stk. citron
  • 500 g sojafløde
  • Salt

Fremgangsmåde

Dej
Alt mikses sammen i røremaskine til massen hænger sammen. Lad dejen hvile i 30 min. ved stuetemperatur. Rulles ud på pastamaskine til tykkelse 2. Skær ud i kvadrater på ca. 4 × 4 cm og pensel med kikærtevand. Kom fyldet på.

Fyld
Svampene sauteres i gryde med chilli, hvidløg, røget paprika og timian. Kom sojafløde i gryden og kog ind. Blend til massen er helt glat og smag til med citronskal og salt.