Opskrift
22.07.2022

Vakuumsyltet ananas med peber

Perfekt til karryret, clubsandwich, wrap, ost eller tilbehør til is.

Ingredienser

  • 1 ananas
  • 12 peberkorn
  • 2 dl rørsukker
  • 1,5 dl vand
  • ½ rød chili
Vakuumsyltet ananas med peber

Sådan gør du

Peberkorn koges op 6 gange - skift vand hver gang. Ananas klargøres ved at fjerne top og skræl, dele i 4 både og fjerne stokken.

Sukker og vand koges op til en sukkerlage, chili i tynde skiver og peberkorn kommes ved, når lagen er kogt klar (transparent). Afkøles.

Ananas kommes i vakuumpose sammen med væsken og vakuummeres 5-6 gange, til den er skiftet i farve og er saftspændt.

Perfekt at brug i en karryret, clubsandwich, wrap, til ostebordet eller som tilbehør til is.