2 personer
Ingredienser
- 2 stk. store hotdogbrød
- 150 g jomfruhummerhaler
- 50 g smeltet smør
- 1 dl creme fraiche 18%
- 1 tsk. mayo
- Skal af 1 citron
- 1 spsk. hakket purløg
- Salt og peber
- 1 stængel selleri
- 1 forårsløg
- Revet peberrod
- Lidt dild til pynt
Sådan gør du
Creme fraiche, mayo og citronskal vendes sammen i en skål og smages til med salt, peber og evt. citronsalt. Tilsæt hakket purløg.
Forårsløg skæres i tynde strimler og selleri skæres i små tern. Alt vendes sammen i dressingen.
Jomfruhummerhaler pilles og er herefter klar til at blive stegt på panden lige inden servering. Efter stegning halveres de og vendes i dressingen.
Anretning
Hotdogbrød flækkes næsten igennem fra top mod bund og smøres med smeltet smør på oversiden samt i skæreåbningen. Lunes i ovn ca. 3 minutter til lune. Hummerfyldet kommes i brødet og toppes med friskrevet peberrod og pyntes med dildbuketter.