Opskrift
15.07.2022

Dumpling med svinekød, rejer og chilidip

Ingredienser

  • 4 dl hvedemel
  • 2 dl kogende vand
  • 200 g flæskefars
  • 100 g rejer, drænet og hakket
  • Sesamolie
  • Sesamfrø
  • Hvidløg
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • Sort sesam
  • Sur-sød sauce
  • Koriander
  • Risvinseddike
  • Sesamfrø
  • Lys soya

Fremgangsmåde

Rør melet ud i det kogende vand med en gaffel til massen samler sig. Ælt igennem til dejen er smidig, og lad den hvile ca. 1 time inden brug.

Fars og rejer røres sej med salt og peber. Æg, sesamolie, sesam og revet hvidløg tilsættes.

Rul dejen ud på pastamaskinen og udstik. En afmålt mængde fyld placeres, og dumpling lukkes. Placeres på smurt bakke, drysses med sort sesam og dampes i ovnen ca. 6-8 minutter.

Lav dyppelse af sur-sød sauce, hakkede koriander, risvinseddike, sesamfrø og lys soya.