Til 4 personer
                        
                    
                        Ingredienser
- 2 dl piskefløde
 - ½ dl sødmælk
 - 6 bagte fed hvidløg
 - Salt og peber
 - 2 blade husblas
 - Gærdej til snobrød
 - Sesam
 - Lufttørret skinke
 - Tørret hvidløg (bagt ved 130°C til det er tørt og gyldent)
 
                Fremgangsmåde
Husblas lægges i kold vand til udblødning.
Mælk og fløde koges op, bagte hvidløg blendes i og tilsmages med salt og peber. Tilsæt den udblødte husblas, så den smelter. Væsken fordeles i 4 glas og sættes til afkøling.
Gærdej drejes om pind, drysses med sesam og bages i ovnen.
Servering: på den satte panna cotta kommes tynde skiver af lufttørret skinke, og tørret hvidløg rives ud over for at give smag.