2 personer
Ingredienser
- 2 brioche burgerboller
- 10 skiver tyndt skåret brisket (sprængt oksespidsbryst, gnedet i barbecuerub, langtidsstegt og røget)
- Skiver af drueagurk
Ingredienser baconjam
- 200 g bacon i små tern
- 1 løg, finthakket
- 2 skalotteløg
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 spsk. brun farin
- 1 spsk. ahornsirup
- 1 tsk. æbleeddike
- 1 knsp. chilipulver
Ingredienser coleslaw
- ¼ spidskål
- 2 gulerødder
- 1 tsk. dijonsenep
- 2 spsk. creme fraiche
- 1 tsk. mayo
- Smages til med salt, peber, citronsaft og lidt flormelis
Sådan laver du baconjam
Bacontern steges halvt færdig. Tilsæt løg, skalotte- og hvidløg og steg videre til sprødt og gyldent. Tilsæt farin, ahornsirup, æbleeddike og chilipulver. Smag til, at den har den rette sur/sød balance.
Sådan laver du coleslaw
Coleslaw laves ved at finskære spidskål og gulerødder i julienne. Vendes sammen med dressing af de resterende ingredienser.
Anretning
Burgerbollerne varmes og deles. Top og bund smøres med baconjam. Brisket-skiver fordeles på bunden, derefter kommes coleslaw på og drueagurk.
Kan serveres med fritter.