2 personer
Ingredienser
- 4 skiver godt toastbrød
- 2 skiver nakkefilet a 125 g, banket let ud
- Mel, æg og panko rasp til fritering
- Salt og peber
- 4 spsk. Tonkatsu-sauce
- ½ spidskål
- 1 spsk. salt
- 1 spsk. olivenolie
- Kewpie-mayo
- Olie til fritering
Sådan gør du
Start med at snitte spidskålen fint og kom den i en skål med fint salt og olivenolie. Knug den sammen og stil på køl.
Nakkefilet skæres i skiver og ridses på kryds ind i kødet på begge sider. Krydres med salt og peber og paneres med mel, sammenpisket æg og panko. Friteres lige inden servering.
Toast snøres med smør og ristes gylden.
Anretning
Katsu Sando’en samles nu. Begynd med at komme et godt lag Tonkatsu-sauce på den ene skive af brødet, kom herefter kålen på, dernæst kødet og så Kewpie-mayo. Afslut med at komme en smule mere Tonkatsu-sauce på den anden skive brød og læg ovenpå.
Hvis du vil have det originale japanske Katsu Sando-look, så skær skorperne af brødet, inden sandwichen halveres på midten.