Opskrift
15.07.2022

Lun rødbedesalat med confiterede svinekæber

Til 4 personer

Ingredienser

  • 2 tsk sennep
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 4 rødbeder
  • 2 håndfulde rucola
  • 3 stænger estragon
  • 4 svinekæber confiteret i olie, hvidløg og timian
  • 12 solbær
  • 8 brombær
  • 100 g fetaost (kan erstattes af gedeost)
  • Valnødder

Fremgangsmåde

Sennep, olivenolie og æbleeddike piskes til en vinaigrette og tilsmages med fint salt.

Rødbeder skæres i tynde skiver eller skæres på japansk mandolinjern og blancheres i saltet vand. Afdryppes og vendes med vinaigretten.

Rødbederne vendes med rucola og estragon, og lige inden servering vendes salaten med plukkede svinekæber og garneres med sol- og brombær, brudstykker af feta og drysses med grofthakkede valnødder.