x Luk

Projektreferencer

I tæt samarbejde med brugere, bygherrer og arkitekter tager vi afsæt i dine behov og udvikler den perfekte løsning med fokus på arbejdsmiljø og høj kvalitet. Her ser du et udvalg af de mange projekter vi har gennemført - kontakt os for mere information.

Cafe Frederik

01-10-2019

Caféen, der går til kamp mod ensomheden

Disken og caféen på lokalcentret lignede det, den var bygget til: Et spisested for ældre mennesker. Men det er nye tider på Frederiksbjerg og…

Hahnemanns køkken

03-06-2019

Et madmekka

900 m2 køkken, bageri, konditori, kaffebar, madbutik, kokkeskole og event space. Alt sammen til ære for den gode, økologiske hverdagsmad.

Jesper Bruun på toppen af Aarhus Universitetshospital i Skejby

01-03-2019

Når 3 bliver til 1

Hospitalskøkkenet på det nye supersygehus i Skejby er et af Danmarks største. Det meste inventar og udstyr er genbrug fra 3 tidligere køkkener, men…

Front cooking

08-01-2019

Fremtidens front cooking

Front cooking er en stor trend, og i BLOX på havnefronten i København har Meyers Contract Catering sammen med projektafdelingen hos BENT BRANDT…

Restauranten

16-02-2018

A Hereford Beefstouw

Lille og åbent køkken, som kan bespise ca. 200 personer.

Restauranten

16-02-2018

Brdr. Price

Hjemligt miljø med professionelt udstyr, der lever op til krav om funktionalitet og bredde.

Rational ovn, Bjørn røremaskine

16-02-2018

Børnehuset Labyrinten

Børnehaven er opgraderet, så den opfylder krav til produktionskøkkener og hygiejne.

Buffet

16-02-2018

Crown of Scandinavia

Skibsrestaurant, hvor alt er speciallavet i rustfrit stål, til bespisning af ca. 500 personer.

Køkkenet

16-02-2018

Djurs Mad I/S

Produktionskøkken med en kapacitet på 1500 køle-vakuum måltider om dagen.

Disk

16-02-2018

DONG Energy

Kantine med mulighed for bespisning af op til 3.000 personer.

Kantinen

16-02-2018

Energinet.dk

Corian og højglanslaminat i enkelt design.

Restauranten

16-02-2018

FRIIS Modern Steak House

Restaurationskøkken med specielle løsninger og nytænkning.

Kantinen

16-02-2018

Grundfos

Mobile buffeter og fleksibelt system.

Kig til det åbne køkken

16-02-2018

noma

Mange funktioner samlet på forholdsvis få kvadratmeter.

Udsigt til køkkenet

16-02-2018

Regionshospitalet Horsens

Anretterkøkken og a la carte køkken i ét med fokus på ergonomi.

Køkkenet

16-02-2018

Restaurant Malling & Schmidt

Køkken indrettet i og tilpasset de oprindelige rum over flere etager i en ældre herskabsvilla.

Kantinen

16-02-2018

Slagelse gymnasium

Åben kantine, hvor hver enhed kan lukkes ned og aflåses.

Det åbne køkken

16-02-2018

Sletten Kro

Delvist åbent køkken, hvor gæsterne kan følge med i tilberedningen.

Køkkenet

16-02-2018

Sota Sushi Bar

Funktionelt sushikøkken, hvor pladsen er udnyttet til sidste millimeter.

Baren

16-02-2018

Studenterhus Aarhus - cafeen

Arkitekttegnet bar til Aarhus Universitet – med krav til design, kreativitet og holdbarhed.

Kig til køkkenet

16-02-2018

Søværnets Havarikursus

Diskkoncept i stål og glas i forbindelse med anretterkøkken.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.