close

Vi realiserer dine projekter

Ring til os på 8930 0000

Design og indretning

I vores projektafdeling er dine ideer i centrum. Her omsætter 20 tværfaglige medarbejdere dine ønsker og visioner om funktionelle køkkener og indbydende kantiner til virkelighed, hvad enten der er tale om nybygning, udvidelse eller ombygning.

Læs mere om vores projektafdeling

Se vores projektreferencer

Vores professionelle konsulenter står klar til at assistere dig, når dine ideer og visioner skal omsættes til funktionelle køkkener og indbydende kantiner, hvad enten der er tale om nybygning, udvidelse eller ombygning. Vores specialer er indretning, tilbud og projektudførelse.

Se et udvalg af vores projektreferencer
Block Image

Inspiration til diskløsninger

Se et udvalg af vores diskløsninger i dette katalog. Vi laver diskløsninger der passer til netop dine behov. Vores projektafdeling har ekspertisen, kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. Se kataloget her

Dine ideer og behov

I tæt samarbejde med brugere, bygherrer og arkitekter tager vi afsæt i dine behov og ideer og udvikler den perfekte løsning med fokus på arbejdsmiljø og høj kvalitet - til konkurrencedygtige priser naturligvis.

Vi er med hele vejen

Vi sørger for levering, opstilling og opstart med instruktion i produkterne. Som kreativ sparringspartner sætter vi krydderi på dit professionelle liv, og som professionel samarbejdspartner leverer vi naturligvis til aftalt tid og pris

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk