Artikler

Få historer fra dagligdagen i danske storkøkkener. Kom med når vi besøger nogle af vores kunder og de fortæller hvad der gør deres hverdag nemmere og mere effektiv.

13-02-2023

BENT BRANDT åbner i København

Så kom byggetilladelsen! Til sommer er BENT BRANDT klar til at slå dørene op til showroom, demokøkken og afhentningslager i København. Direktør…

13-02-2023

Norrlyst til mere

Hvad gør en CBS-uddannet serviceøkonom, når han mangler udfordringer på de bonede gulve? Han lejer en kælderbutik, bygger selv om og åbner en…

Mika Wulff

29-12-2022

Tidens kager og søde sager

Mika Wulff har i snart 7 år inspireret og delt viden om desserter, kager og brød med fagfolk og nørder i magasinet ’Lækkerier’. Med en solid…

29-12-2022

Food hall på halvvejen

I begyndelsen af 2024 samler Nykredit sine københavnske aktiviteter i et 30.000 m2 nyt hovedkontor. Her vil ca. 2200 medarbejdere og gæster kunne…

14-11-2022

Ledelsens tanker kan ses i kantinen

Når de lavthængende, bæredygtige frugter – grøn strøm og elbiler – er plukket, er kantinen næste, naturlige punkt på virksomhedernes…

Konditorlandsholdet

14-11-2022

Små kunstværker lige til at dele

Bagedyst, corona-hjemmeliv og delevenlig kagekunst på Instagram har givet konditorfaget medvind.

03-10-2022

Smagen af Dan-Mark

På Axeltorv i København har organisationen Landbrug & Fødevarer åbnet en restaurant med alt det bedste fra landet omkring os tilberedt med dyderne…

03-10-2022

Forandringer forude

ATM Design står bag utallige fremsynede indretninger af restauranter – bl.a. Restaurant Mark. Vi har spurgt Design Director Anders Faarborg, hvordan…

07-08-2022

Kan man måle det, kan man styre det

Merete Holst deler her resultaterne af LOCA Kantiners første bæredygtighedsrapport med os som inspiration til arbejdet med en grønnere hverdag.

07-08-2022

Vilde ambitioner

Man leder forgæves efter zebra eller kænguru på menukortet, for parken er ikke kun en turistattraktion med 200.000 besøgende om året. Ree Park…

Lars Brynjulf Nielsen

30-05-2022

De bevidste kunder og gæster

Corona og klimafokus har forandret vores spisevaner, og det giver både udfordringer og muligheder for kantiner og takeaway-forretninger, siger Lars…

30-05-2022

Bar’ godt tænkt

En restaurant med friskfanget fisk på menuen i en historisk Tivoli-bygning. Placeret i første parket til Plænen-koncerter med tusindvis af tørstige…

19-04-2022

Velkommen til virkeligheden

Vi er et håndværk, der mangler hænder. Vores uddannelse hører fortiden til, og fremtiden skal skabes af unge, der er meget værdibaserede, og som…

19-04-2022

Den røde tråd

Tidligere var buffeten bestemt af ønskerne i en rød postkasse. Nu er det køkkenet og en rød tråd, der dikterer grønt, lokal dyrevelfærd og faglig…

Schackenborg Herskabsstald

04-03-2022

Slotskroen har fået en lille

Bygningen er fredet og en del af et slots historie, beliggende i den smukkeste park i en sønderjysk miniputby, der ligner noget fra et eventyr…

Ole Troelsø

04-03-2022

Danmarks gastronomiske evolution

Det startede med en revolution for 30 år siden. Hvor befinder dansk gastronomi sig lige nu?

Fænglset, Horsens

17-01-2022

Succes bag tremmer

Nu er der håndtag på begge sider af dørene, og gæster og arrangementer strømmer ind og ud af den 10.000 m2 store bygning, der efter 153 år som…

Julia Lahme og Anne-Sophie Lahme

17-01-2022

Dine gæster er forandrede

Corona-tiden har ændret vores krav til at spise ude, og kantinerne er blevet nye rollemodeller.

Restaurant Havnær

15-11-2021

“I har det vist hyggeligt sammen …”

… har det lydt fra mange gæster. Og ja, der er en grund til, at 8 medarbejdere har valgt at flytte med Anne og Daniel fra Glyngøre til Aarhus for at…

15-11-2021

Nye tider

Håndværkerne var lige blevet færdige. Så kom coronaen, hjemsendelsen og frustrationerne over en næsten tom kantine. Nu melder spørgsmålet sig: Hvad…

29-09-2021

Fritidscenter på fuld tid

Det er et sportscenter, men det er meget mere end dét. Det er simpelthen en god idé og en god forretning, der lige har udvidet for 50 mio. kr. Også…

Det Glade Vanvid

29-09-2021

Vanviddet breder sig

Det var en bankmand, der kaldte idéen for ’det glade vanvid’, og han fik ret. Konceptet med gourmet alt inklusiv er blevet en vanvittig succes…

Madselskabet Silkeborg

09-08-2021

Salutogenese

Det betyder: ’At skabe sundhed i stedet for at bekæmpe sygdom’. For kokken Gorm F. Truelsen var sund mad, økologi og dyrevelfærd på menuen længe…

Køkkenet på Comwell Copenhagen Portside

09-08-2021

Hotelkædens nye stærke led

Med en placering i den nye bæredygtige bydel, Nordhavn, er Comwells største og første hotel i København på hjemmebane.

Kokkelandsholdet

07-06-2021

Det handler om mere end maden

Det er ikke kun ved gryderne, de danske senior- og junior kokkelandshold forbereder sig på VM i Luxemburg i november 2022. For det er meget mere end…

Jesper Koch - Alsik

07-06-2021

Toppen for kochen

Egentlig var det et konsulentjob, Jesper Koch påtog sig for Danfoss-familien. 3 år senere stod der kreativ direktør på visitkortet, og den…

Le Garage

07-06-2021

Kærlighed til kyllingen

Anders og Bettina åbnede porten til en hot succes i Cold Hawaii. Med rigtige flammegrillede kyllinger – tilberedt som de havde lært at elske dem i…

Cateringlandsholdet

12-05-2021

"Vi bli'r verdensmestre"

Det blev til guldmedalje ved OL i Stuttgart i 2020, og den succes gentager det danske Cateringlandshold ved VM i Luxemburg i november 2022. Så…

Fanø Krogaard

12-05-2021

Hvad kroen kan

Det er en af Danmarks ældste kroer. Det er måske også den nyeste. For Fanø Krogaard fra 1664 har gennemgået en altomfattende renovering, der også…

30-11-2020

”…It’s a lifestyle”

Buddha Bowls går sin sunde sejrsgang over hele verden, og i Vejle har restaurantiværksætteren Lars Berggreen tilført successen nye dimensioner og…

Køkkenet på restaurant Substans

30-11-2020

Michelin og tak

Når en Michelin-restaurant flytter, mister den sin stjerne. Sådan er reglerne. For Louise og René Mammen var det måske lidt af en befrielse, for en…

Villa Copenhagen

03-11-2020

Fem stjerner

Der er intet, der er valgt tilfældigt på Københavns nye femstjernede hotel. Alt er brikker i det detaljerede puslespil, som forener storheden i…

Glycom

03-11-2020

Teknikken giver en hånd med

Vibeke og Tina kom fra et kantinekøkken med husholdningsmaskiner. Men så blev virksomheden solgt.

Hotel Vejlefjord

31-08-2020

Køkkenudvidelse i åbningstiden

Fredet bygning. Lille og kringlet køkken, hvor 20 medarbejdere laver mad for 33 mio. kr. om året. Pladsmangel, men ingen ledige kvadratmetre. Hvad…

Rational uddannelse

20-05-2020

Dennis Rafn og Rational SCC

Bliv klogere på Rational SCCs automatiske processer. Dennis Rafn viser dig hvordan Rational SCC kan hjælpe dig i din hverdag.

Dennis Rafn

06-01-2020

Lokkemad

Det kan være lidt af en udfordring at lave vegetarlivretter til kødelskere. Det er bl.a. ét af de emner, som kok og inspirationskonsulent Dennis…

06-01-2020

Klimakøl

Hos Grundfos skal kampen mod verdens klimaudfordringer tænkes ind i alle aktiviteter. Og her ser man ikke CO2 som et problem, men en del af løsningen.

deterbaremad

06-01-2020

deterbaremad

”Det er mange år siden, jeg har haft det så sjovt med at lave mad!” Ordene kommer med overbevisning fra Søren Mikkelsen, der har udskiftet rollen…

Irinox MF 25.1 Plus

03-12-2019

Dennis og blæstkøleren

Mange ser blæstkøleren som et nødvendigt onde for at kunne overholde myndighedernes krav til hurtig nedkøling af maden. Hvorfor ikke se den som en…

Struktur - Frederik Frimodt-Larsen og Dennis Juhl

02-12-2019

Cocktailtur

Struktur er Aalborgs hit af en restaurant og cocktailbar, hvor nørdede bartendere udfordres af dedikerede kokke – og omvendt.

Martin Ib

02-12-2019

Mangfoldighed

Ordet ’mangfoldighed’ går igen med forskellig betydning i historien om den aarhusianske kok og madiværksætter Martin Ib. Historien om et…

Stubbs gastronomi

04-11-2019

Gourmetmad ud af byen

Hvorfor klumper de gode mad ud af huset- og takeaway-steder sig sammen i storbyerne, når de potentielle kunder i stor stil flytter til…

Hospice Vangen

04-11-2019

Mad med omsorg og minder

Hver morgen går Pia, Lotte, Jeppe eller Hanne fra køkkenet rundt og får en snak med hver af de 15 patienter på det nordjyske hospice. Det handler…

Nørrebro Bryghus

01-10-2019

Det kulinariske ølhus

Nørrebro Bryghus var Danmarks første mikrobryggeri, og det var starten på en helt ny ølkultur. Nu er det også starten på en ny øl- og madkultur med…

Dennis Rafn og Det danske Cateringlandshold

03-09-2019

”Vi ta’r chancer”

Når Det danske Cateringlandshold møder op til Culinary Olympics i Stuttgart i februar 2020, er det et sammentømret hold, der er indstillet på at…

Egmont Højskolen

03-09-2019

Et køkken med plads til alle

Det er Danmarks største højskole, og ca. 80 ud af 210 elever har et handicap. Det er fundamentet for et helt unikt fællesskab, hvor alle har…

Ildsjæle - bålmad på Elverhøj

05-08-2019

Ildsjæle

De brænder begge for mad med smag og sjæl. Og så slipper de alle deres køkkenerfaringer løs, når de laver mad i det fri, mens de mindes dengang på…

Det danske Senior Kokkelandshold

03-06-2019

Nye tider

Når det danske Senior Kokkelandshold i februar 2020 stiller op til Culinary Olympics i Stuttgart, er meget forandret. På godt og ondt.

Dennis Juhl i anretterkøkkenet på Struktur

03-06-2019

Mixtur

Han fik stjerneanmeldelser i gourmetrestauranten på Ruths Hotel. Nu får han stjerneanmeldelser i sin egen restaurant baseret på et madspildskoncept…

Byens Køkken - madhåndværkerens hjemmelavede is

06-05-2019

Madhåndværkerens hjemmelavede is

Medarbejderne hos Byens Køkken i Odense ser sig selv som madhåndværkere, der laver mad, som de gør derhjemme. Bare i lidt større mængder. 2.500…

Solhjulet og Dennis Rafn har workshop om veganske retter.

01-04-2019

Veganerne bliver flere

Trenden fortsætter, og der kommer flere til, som foretrækker de veganske retter. Bordet bugnede af anderledes råvarer, da Solhjulet og BENT BRANDT…

Buffet

01-04-2019

Fra slow til flow

Lange køer ved buffeten, ufleksible diske og natmad i køleskabet. Det er fortid på 3F-kursusejendommen Langsøhus i Silkeborg.

Rasmus Leck Fischer

01-04-2019

Kokken og krystalkuglen

Han har set det komme før andre. Ukrudt, snaps, insekter på menuen. Hvad bliver det næste? Vi har spurgt Rasmus Leck Fischer.

Rasmus Munk - det nye Alchemist

01-03-2019

Den vildeste drøm

- en drøm, der i alle detaljer bliver til virkelighed. Det bliver verdens vildeste restaurant.

Francis Cardenau i køkkenet

06-02-2019

Tilbage til livet

Han har levet sit liv i køkkenet. Han faldt om i køkkenet. Så lagde Francis Cardenau restauranter, stjerner og storby bag sig. Foran tegner et nyt…

Kombit køkken

06-02-2019

Kokkene ud blandt gæsterne

Hos kommunernes it-fællesskab, Kombit, står 2 kokke hver dag og portionsanretter de varme retter ved buffeten. Fordi det gi'r en god snak med…

Cateringlandsholdet

06-02-2019

Øvelse gør mester

Når kokke konkurrerer, er det ikke kun vinderne, der vinder. Konkurrencerne er læring og inspiration til os alle i branchen, og betingelserne…

Power Pack

23-01-2019

Slut med fedt i emfang og ventilationskanaler

Det lyder som fup og fidus. Men se selv et klip fra en reportagefilm her.

Erhvervsakademi Aarhus

04-01-2019

Et studie i madkultur

Det er et af landets største erhvervsakademier med 4.800 fuldtidsstuderende, 4.000 kursister og 400 lærere fordelt på 5 adresser. Det giver…

Campus Bornholm

06-12-2018

Uddannelser samlet til kamp

Befolkningstallet vokser på Bornholm, men antallet af unge falder. Nu går øens uddannelsesinstitutioner samlet til kamp for at udvikle et unikt…

Cafe Genlyd

06-12-2018

"Nogen ta'r det tungt andre ta'r-det-let"

Det handler om mere end Danmarks største tartelet. Det handler også om to vestjyders enestående sans for på 5 år at gøre sig værdige til…

Dennis Rafn

06-12-2018

Nytårstalen

Dennis Rafn er kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT. Før det var han faglærer på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg og team manager for…

Mariager Høj- og Efterskole

29-10-2018

Præget for livet

'Tag et år på Mariager Efterskole – og bliv præget for livet'. Sådan lyder introduktionen på hjemmesiden til et helt specielt skolemiljø, hvor…

Sparekassen Thy

29-10-2018

Køkkenliv og sjæl

'Urter og svampe sanket i Nationalparken. Friske grøntsager fra et socialøkonomisk gårdbrug. Fantastisk økologisk kød fra okser fodret med økologisk…

Torsten Vildgaard, Noma

29-10-2018

Noma bag kulissen

Det blev et sjældent indblik i arbejdet, forarbejdet og de enorme forventninger, da Torsten Vildgaard, souschef og leder af testkøkkenet på…

Kokkelandsholdet træner i BENT BRANDTs demokøkken

26-10-2018

Juniorkokkelandsholdet i træning til VM hos BENT BRANDT

Den 24.–28. november går det løs til Culinary World Cup i Luxemburg. Det danske junior-, senior- og cateringlandshold har trænet i mere end et år…

Weck glas.

01-10-2018

Sagen er syltet

I dag sylter vi ikke for at konservere og gemme, men fordi syltede sager smager fantastisk og giver vores retter det pift af syre, vi er så vilde…

Lisbet Lund-Jensen

01-10-2018

Plejehjem med streg under hjem

I Middelfart skal beboerne på kommunens plejehjem opleve, at det er deres hjem – ikke en institution. Der skal være noget at stå op til, og der skal…

Thomas Pedersen

01-10-2018

Udfordret af succes

Thomas Pedersen har succes med sine spisesteder i Faaborg og omegn. Koncepterne og faciliteterne supplerer hinanden perfekt, og sommerturisterne…

Enzo Carratú i køkkenet

19-09-2018

Cucina italiana senza compromessi

Oversat: 'Italiensk uden kompromis'. Sådan er det! Enzo bestemmer, og det skal du ikke lave om på. Forsøg ikke at bestille hvidløg eller ekstra…

Cold Hand Winery

05-09-2018

Danske æbler er cool

Danske æbler er indbegrebet af det nye nordiske køkken. De er historie, natur, terroir og smag. De er for nørder, håndværkere og for dem, der tør…

Rational VarioCookingCenter

05-09-2018

"Næsten for godt til at være sandt"

Da Kolding Kommune fik midler fra Sundheds- og Ældreministeriets pulje til renovering af køkkener på 8 plejehjem, blev mødet med RATIONAL…

Dommerpanel til Årets ret

30-08-2018

Årets ret – madanmeldernes bedste oplevelser

Hvad har imponeret de danske madanmeldere mest i det seneste år? Det afsløres ved den årlige dyst om 'Årets Ret', hvor toppen af dansk gastronomi…

View gennem buffeten

29-08-2018

Fra kantiner til food halls

Danmarks største erhvervsskole – sjællandske ZBC – har visket kantine-tavlen ren og skabt et helt nyt koncept, der involverer stort set alle…

Smørrebrød

17-08-2018

Dysfagi med værdighed

Det gode måltid betyder meget for vores livskvalitet – også for personer med nedsat tygge-/synkefunktion. Og det tager man meget seriøst på…

Hannibal Thamsen

17-08-2018

Det gode selskab - det gode håndværk

Postgården. Jernbanerestauranten. Borgerforeningen. Lise Nørgaard hentede sin inspiration til tv-serien Matador fra sin opvækst i Roskilde, og livet…

Mørksej

16-08-2018

Fiskefif og syn for sej

Hvor længe er en fisk frisk? Hvad betyder temperaturen for kvaliteten – både under opbevaring og tilberedning? Hvordan undgår man madspild, når…

Zalto glas

11-07-2018

Robert Parker elsker Zalto

'I love it,' siger vinguroen Robert Parker på Youtube. Også juryen i historiens største og mest omfattende glastest har talt og udpeget de…

Artikler

08-06-2018

Udsigt til skyfri 'Sol over Gudhjem'

I år er det 10 år siden, 21-årige Mikkel Marschall første gang inviterede fire af landets bedste kokke til at dyste på havnen i Gudhjem. Siden er…

Restauranten på Hotel Bretagne

08-06-2018

Den gamle drøm om det nye badehotel

At hotelledelse ikke er et 8 til 16-job, var ægteparret Anne og Kasper Heebøl Harboe udmærket klar over. Gennem de seneste 20 år har begge arbejdet…

Molteni-komfur

08-06-2018

Restauranten med format

Format er ikke kun navnet på restauranten på det nyrenoverede Boutique Hotel Skt. Annæ i indre København. Her er alt skabt med format. Konceptet…

Køkkenet

08-06-2018

Mere end et spisested

Ferring blev grundlagt i Danmark, men er i dag et verdensomspændende medicinalfirma, hvor forskning og udvikling er samlet i det sorte…

04-05-2018

Det optimale kølerum

Jan Madsen fra BENT BRANDT er ekspert i design og konstruktion af både små og helt store køle- og fryserum. Her fortæller han om de forskellige…

Rational ovn

04-05-2018

Zoo ein Ding…

Drømmen var trækulsgrill med en duft af afrikansk savanne. Men... – sidste år tilberedte sæsonmedarbejderne, primært studerende, mere end 28.000…

Engparken plejecenter

04-05-2018

Nye køkkener giver bedre smagsoplevelser for de ældre

De 46 beboere på plejecentret Engparken i Brande er blandt dem, der hver dag nyder godt af de 425 mio. kr., som Sundheds- og Ældreministeriet i 2017…

Kamoon

04-05-2018

Ud af huset – ind på arbejdsmarkedet

Kamoon i Holstebro er en cateringvirksomhed og et integrationsprojekt med stor succes. Vestjyderne er i den grad tilfredse med det arabiske…

Morena Mia, Vicente og Hector

02-05-2018

Verden rundt på spansk

Den korte rejse byder på fem stop – den lange rejse på ni. På hvert stop præsenteres man for et udstyrsstykke med adskillige, sirligt tilberedte…

Marco Di Guiseppe

02-05-2018

Little Italy

Plads til 18 gæster. Et køkken med det hele på 10 m2. Marco Di Giuseppe ene og alene i køkkenet. Altid. Fordi han fik nok af det hektiske liv som…

Kantinen

13-04-2018

Mad-entreprenøren

Ordet passer meget godt på Jesper Lerche Christensen. Ifølge ordbogen er en entreprenør en innovativ, kreativ person. En iværksætter, opfinder og…

30-01-2018

Sund, det er et sted man spiser

Der forskes, undervises og formidles viden på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale kaldet SUND. 3.350…

Dommerbord

30-01-2018

Og vinderen er…

Vi kender billedet – et antal kokke med pokerfjæs, der sidder på række, tager en bid fra tallerkenen foran dem, smager, tager måske endnu en bid…

Morten Frølich Rastad og Dennis Rafn

19-01-2018

Hengemt og godt

Det er oppe i tiden – at fermentere. På Restaurant Domestic synes man, det lyder mindre mystisk og hyggeligere at tale om at 'hengemme', og det gør…

Viborg gymnasium

19-01-2018

Køkkenet der giver smag for livet

Den ene køkkenleder er ergoterapeut, den anden er pædagog. For det er ikke det at lave mad, der har første prioritet i kantinekøkkenet på Viborg…

Nørre Nissum Efterskole

02-01-2018

Det er efterskoletid

De unge strømmer til de danske efterskoler, og Nørre Nissum Efterskole ved Lemvig er ingen undtagelse fra succesen. Antallet af elever er hen over…

Dennis Rafn viser Rational tilbehør

05-12-2017

Stik ovnen en plade

Det er imponerende, hvad det rette tilbehør kan gøre for resultaterne i din RATIONAL-ovn. Her på siden viser Dennis Rafn, kok og…

Hotel Royal

05-12-2017

En royal oplevelse

Midt i byen. Nabo til Aarhus Domkirke. Hvid og majestætisk med navnet i guld. Hotel Royal. I 179 år har hotellet ydet logi til både det bedre og det…

Rational XS

22-11-2017

RATIONAL har fået en lille

Du får alle de muligheder og den driftsikkerhed, du kender fra de store ovne i RATIONAL-familien – ja, du får faktisk muligheder, du aldrig har set…

Frima

30-10-2017

Juleassistance i køkkenet

Hvem siger, at den traditionelle juleand skal steges traditionelt? Og er den uundværlige rødkål nødvendigvis lavet, som vor mor lavede den – for…

Viborg Sygehus

27-09-2017

Nye tider i hospitalsskøkkenet

På to år er der vendt op og ned på næsten alt i køkkenet på Regionshospitalet i Viborg. Fusioner, farvel til gammel teknologi, nye patientgrupper og…

Dennis Rafn

27-09-2017

Tænk nyt i kantinen

For Dennis Rafn – kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT – var en intensiv uddannelse hos Frima i Tyskland en øjenåbner for alle de…

Sous vide

27-09-2017

Værd at vide om sous vide

Rigtig mange professionelle køkkenfolk har overgivet sig til sous vide – tilberedning af stort set alle former for råvarer under vakuum og i vandbad…

Yakitori-grillet jomfruhummer

07-09-2017

Yakitori, ja tak!

Vores inspirationskonsulent Dennis Rafn har fået styret sin nysgerrighed. Han har prøvet den specielle, gamle japanske grillteknik yakitori, der er…

Madvogn

07-09-2017

Varm gastronomi til 1.000 gæster på 20 minutter

Den 5. maj indviede Odense sit nye hus til musik, teater og konferencer. Med Odeon har byen fået et imponerende flot møde- og eventsted, der bliver…

Fish-á-Deli Cirkus

21-07-2017

Mad med mening i manegen

Mine damer og herrer. Velkommen til Fish-á-Deli Circus. Til en 7-retters gourmetmenu skabt af fisk, der sædvanligvis ender som minkfoder. Tilsat…

Drivhus

21-07-2017

Gastronomi som ingrediens i noget, der er større

Da Rikke og Morten Storm Overgaard satte sig for at afprøve et liv med bæredygtighed i alle facetter, skulle det være i et stort hus. For nye…

Rasmus Munk og Dennis Rafn

21-07-2017

Mad uden grænser

Hvis ikke 3-4 gæster nægter at spise mindst en ret, har han gjort noget forkert. Sådan måler kokken Rasmus Munk en succesaften på Restaurant…

Artikler

21-07-2017

Nudging er vejen til sund mad

Der tales meget om nudging – at få mennesker til at ændre adfærd gennem et kærligt puf. Et sådant puf har fået mange medarbejdere hos…

Halsnæs Bryghus

26-05-2017

Bryg, burgere og boom

For 8 år siden åbnede Halsnæs Bryghus på havnen i Hundested. Et mikrobryggeri skabt af ildsjæle på et fundament af folkeaktier med et mikrokøkken…

Salatmissionæren

11-05-2017

Salatmissionæren

Der er intet helligt over Henrik Bjerke, men den tidligere internationale chef i en dansk modekoncern har alligevel set lyset. Under hans…

På besøg hos Green Vibe

11-05-2017

Grønne burgervibrationer

Green Vibe Burger. Et koncept, der holder stolte kokkedyder i hævd og udfordrer opfattelsen af, hvor godt en burger kan smage. Vi er i Odder i et…

Aarhus Central Food Market

24-04-2017

Gastronomiens markedsplads

To begivenheder forandrede i 2016 udespisningen i Aarhus markant. I august kom street food-trenden for alvor til byen, da en gammel busgarage i…

Dolce Vita

24-04-2017

Italiensk for viderekomne

Den italiensk/danske ordbog siger, at 'dolce vita' betyder 'det søde liv'. Spørger man aarhusianere med hang til gourmetis, lyder oversættelsen 'den…

Vanilla i Vejle

24-04-2017

Konditorens istid

Når sommervarmen lægger en dæmper på danskernes trang til lækre kage- og chokoladedelikatesser, holder den hjemmelavede is omsætningen oppe i…

Nederbylund Plejecenter

24-04-2017

Varme hænder i køkkenet

På Plejecenter Nederbylund i Tørring er det ikke kun plejepersonalet, der tager sig godt af de 30 beboere. Her er de varme hænder hos køkkenets fem…

Simply Cooking

03-03-2017

Simply anderledes

Det er helt enkelt, påstår manden bag Simply Cooking, Martin Haugaard Zielke. Med en baggrund som kok fra Kong Hans, erfaringer fra bl.a. Terence…

Original Coffee

02-03-2017

Den originale kaffebar

Københavns bedste kaffebar 2013, 2014, 2015 og 2016 ifølge AOK. Selv siger ejerne, at det er på grund af loyale kunder. Måske er kunderne loyale…

Stenhus Gymnasium

02-03-2017

Fra gymnasiekantine til trendy spisested

En kaffe-tuk tuk, høj musik og friskpresset juice. Serveret af kokkene ved disken. Sandwich i gourmetklassen, varm ret, indbydende salatbar og frisk…

Sakskøbing Fælleskøkken

02-03-2017

Gourmetis som ældreomsorg

"Hvad er det værd, hvis de ældre ikke spiser den proteinberigede mad, fordi de ikke kan li’ den?", spørger leder af Fælleskøkkenet i Sakskøbing…

Jyske Bank

08-02-2017

Faglig stolthed på bankkontoen

Hos Jyske Banks hovedkvarter i Silkeborg handler det ikke kun om penge, når man taler om værdier. Det handler i høj grad om medarbejdernes trivsel…

Christina Larsen

08-02-2017

Intet smager så godt som fedtfattigt og sundt

At man skal være i god form for at blive medaljevinder ved en olympiade er vel ret indlysende. Den 26. oktober 2016 vandt Christina Larsen, sammen…

Lasse Skjønning Andersen

07-02-2017

Lasse og verdensgrøden

Historien om GRØD startede som en slankekur. Kedelig, klistret og ikke særlig velsmagende. Men så begyndte teenageren Lasse at eksperimentere, og…

Anh Lê

07-02-2017

Vietnammarinering

Der er masser af umami og velsmag i selv de letteste retter fra det vietnamesiske køkken. Det skyldes bl.a., at mange råvarer marineres, og det både…

Campus Carlsberg

05-12-2016

Dagens SU-ret, en café latte og en fredagsbar

I september åbnede Nordeuropas største uddannelses- og forskningsmiljø på det pædagogiske område i København. Op mod 10.000 studerende og 800…

Restaurant Lieffroy

05-12-2016

Fremtiden er noget, der holder

Lieffroy - sig navnet, og mange vil sige Jean-Louis og Falsled Men flere og flere siger Patrick og Nyborg, for med sønnike ved roret har Restaurant…

Café Gran

04-11-2016

Caféen, man ikke vil forlade

Tre iværksættere fra Aarhus overtager et konkursbo i Horsens. En café med natklub på førstesalen. Café Gran skal være nordisk som en hyggelig…

Oialla chokolade

04-11-2016

Konen, chokoladen og kokken

Han er smagens mand med erfaringer fra stjernerestauranter i Paris, flere år i Japan, egne restauranter i Tivoli, et tidligt forsøg med en ambitiøs…

Søren Stiller Markussen

03-11-2016

Michelin kaffen

Søren Stiller Markussen er en kompromisløs mand. Be'r du om minimælk til kaffen, be'r han dig om at finde et andet sted. Og det er ikke her, du kan…

Kyllinger

03-11-2016

Et chickt spiseri

"Chicks by Chicks' makkerpar har løftet begrebet fastfood til gourmethøjder". Sådan stod der i Politikens madanmeldelse, der udløste 6 hjerter ud af…

Color Line Gourmet restaurant

14-10-2016

4 mio. gæster til bords

Hvert år går mere end 4 mio. gæster om bord og til bords på de seks Color Line-færger, der repræsenterer tre forskellige koncepter med ét til…

Boreplatform

14-10-2016

Hotellet på havet

11 steder i Nordsøen sørger Aramark for, at omkring 800 medarbejdere i olieindustrien kan leve godt og sundt døgnet rundt under forhold, der er et…

Jagten på olympisk guld

14-10-2016

Jagten på olympisk guld

Næsten to års træning kulminerer for de tre danske landshold, når indmarchen til Culinary Olympics 2016 begynder den 21. oktober i den tyske by…

Jan Friis-Mikkelsen og Kim Schytt

06-10-2016

Rød, medium eller gennemstegt? Aldrig!

Jan Friis-Mikkelsen kunne aldrig finde på at spørge sine gæster, hvordan bøffen skal være stegt – det er ham, der kender sit kød og ved, hvordan det…

Dokk1

14-09-2016

Frokost efter bogen

Dokk1 i Aarhus er et bibliotek – nomineret til verdens bedste – med bøger og nye medier, studieceller, sale, masser af legepladser og et utal af…

Herlev hospital

14-09-2016

God bedring til frokost

På Herlev og Gentofte Hospital er der varm buffet til frokost. Her serveres det nordiske køkken med daglig fornyelse og faglig stolthed i køkkenet…

Strandstole

14-09-2016

Hotellet, der bader sig i succes

Historien om Hjerting Badehotel er historien om et sted, der gennem alle tider har formået at fange tidsånden. Fra kro og badehotel helt tilbage i…

En naturpassers historie

07-09-2016

En naturpassers historie

Jeg var lidt spændt. Hvad ville manden, der elsker at lave mad over bål, som aldrig laver den samme ret to gange, og som allerede for 40 år siden…

Molskroen

07-09-2016

Stedet, hvor man aldrig får nej

Kan man forestille sig en ejer, der bare siger ja til alt, hvad man ønsker sig? Det kan Steffen Villadsen godt i dag. Han havde hjemve til Jylland…

Crown Seaways.

07-09-2016

Til bords ombord

Velkommen på et par af Danmarks største hoteller. Velkommen på de to Oslo-både, der hver aften stævner ud fra henholdsvis København og Oslo med op…

Rebild bakker

09-08-2016

Når hoteldrift bliver en sport

Et sportshotel..! Et koncept, der kan tilføre 26 års tradition som velbesøgt kursus- og konferencested en ny dimension og profil. Noget, der kan…

Regin Bertelsen

09-08-2016

Enmandskantinen

Han er alene. Alligevel påstår Regin Bertelsen, at han har to uundværlige medspillere i køkkenet. Uden dem, ville han tabe kampen. Og han er kun…

Jonna Hald, Ulrik Witt og Kim Schytt

09-08-2016

Kims Køkken i Provence

I maj havde jeg Jonna Hald og Ulrik Witt på besøg i mit køkken. I 1977 var de med til at introducere det franske køkken i Aarhus sammen med Birthe…

Team Rynkeby

09-08-2016

'Rynkerne' på skov tour

Team Rynkeby er den fantastiske historie om cykelamatører og deres hjælpere, der i juli måned sætter sig på cyklen og kører til Paris for at modtage…

Carsten Kej

07-07-2016

Den nye istid

Gastronomien har haft sine nicheområder i mange år. Her har passionerede ildsjæle skabt en trend for bl.a. chokolade, kaffe og øl fremstillet som…

Svinkløv Badehotel

30-05-2016

Nye tider for alt ved det gamle

I over 90 år har Svinkløv Badehotel tiltrukket en stor kerne af usædvanligt trofaste stamgæster og medarbejdere. Så mange, at man hvert år før…

Kroens terrasse

26-05-2016

Alt ved det gamle - og dog

Midtvejs mellem Aarhus, Viborg, Silkeborg og Randers ligger Kongensbro Kro. Med Gudenåen i forhaven har stedet siden 1663 haft en traditionsrig…

Ulrik Witt, Jonna Hald og Kim Schytt

25-05-2016

Kims Køkken i farver

Der var smæk på farverne, da jeg inviterede Jonna Hald og Ulrik Witt til fri leg i Kims Køkken. I 1977 var det legendariske par med til at…

La Glace

25-05-2016

Livet er lutter lagkage

Overskriften taler ikke helt sandt – livet er f.eks. også småkager, krydderkage, marcipan og masser af is. Og det hele er en institution, for på…

Artikler

05-04-2016

Først yde så nyde

En lidt smart indledning til historien om Henrik Yde og restaurant Kiin Kiin. Om Michelinstjerner uden vandbærere og gæsternes første indtryk som en…

Opdækning CANblau

05-04-2016

Når tapas bliver stort

Når man har lært tapas på elBulli og El Celler de Can Roca i Spanien, og når man har Michel Michaud som forbillede og nær ven, venter der med stor…

Alchemist

16-03-2016

Munk og Alchemist

Måske ikke tilfældigt at efternavnet er Munk, for sjældent ser man en kok hellige sig sin gerning i en grad, som man kan opleve hos Rasmus på…

Grill

23-02-2016

Mad, motor og mennesker mødes

Når 4.000 danskere i midten af juni mødes på to græsmarker i Frankrig, er det med interessen for racerløb som udgangspunkt. Men det er også…

Kokkekompagniet

29-12-2015

Det skal være sjovt!

To venner med samme passion for god mad – og med fuldtidsjobs som kantineledere. Så køber de et nedlagt bageri, hvor de efter arbejdstid torsdag…

VIA

29-12-2015

En by i byen

Mens mange mente, at Aarhus mistede en del af sin sjæl med Ceres Bryggeriets lukning, gik det op for andre, at virksomheden havde haft til huse på…

Kipgryder Grundfos køkkenet

29-12-2015

Klar ved pumperne

4.500 medarbejdere er beskæftiget med at konstruere og producere nogle af verdens mest avancerede pumper hos Grundfos i Bjerringbro. 65 medarbejdere…

Salte citroner

27-11-2015

God ting at være fattig

Køkkenchef Thomas Nygård Nielsen piver ikke over, at kantinebudgettet er stramt hos entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S i Hvidovre. Det tvinger…

Dragsholm Slot - køkkenbrand

27-11-2015

Ønskes: Nyt køkken

Den 27. november 2014 forberedte man sig til juletravlheden på Dragsholm Slot. Den første portion klejner havde været i frituren, og snart ville det…

Company House

27-11-2015

Tapas-tænkning

Hvordan reducerer man råvareforbruget fra 5 kg roastbeef til 1 kg? Hvordan får man meget mindre madspild? Hvordan opnår man 100% brugertilfredshed…

Rungstedgaard

26-11-2015

Baren til bryllup og business

Med 130 forsikrings- og pensionsselskaber som ejere er Rungstedgaard et topmoderne konferencecenter. Men det er også stedet, hvor der årligt fejres…

Køkkenet

26-11-2015

Det store samtalekøkken

På den ene side mere end 750 gæster. På den anden side et imponerende køkken, hvor næsten alle medarbejderne har front mod gæsterne, så snakken kan…

MASH udefra

26-11-2015

Kædens stærke led

En restaurantkæde, der har tårnhøj kvalitet som forretningsgrundlag – med deraf følgende højt prisniveau – må nødvendigvis udvælge sin kundegruppe…

Comwell Holte

26-11-2015

Køkkenet i første række

Hver af Comwell-hotellerne har sin egen profil. I Holte er det madstilen, der tegner et billede af et konferencehotel, hvor kokkene i bogstaveligste…

Frydenslund

03-11-2015

Livskvalitet på menuen

En kok som synes, at 75% svind er OK, som kører sine gæster hjem, og som serverer et hav af fantastiske salater, fordi der er masser af hænder i…

Sostrup slot

03-11-2015

Mad+kultur

Når Aarhus i 2017 er europæisk kulturhovedstad, er det med hele Region Midt som aktiv deltager. Ikke mindst Djursland bidrager til begivenhederne…

Portræt

16-10-2015

Godt nemt nytår

Det er ellers ikke de nemme løsninger, der kendetegner Turbinehallen i Aarhus. I det fantastiske rum fra år 1900 gennemføres nogle af de mest…

Sous vide i Rational

11-09-2015

Sous vide til mange? Brug ovnen!

Sous vide tilberedning giver masser af smag, meget saft og mindre svind. Men hvordan gør man det nemmest, når det handler om kalvesteg til 600…

Anne og Lars Albrektsen

10-09-2015

Anne, Lars og marmeladekøkkenet

Hvad gør man som dansk frugtavler, når udenlandsk konkurrence presser priserne på frisk frugt helt i bund? Man omlægger til økologi og starter sin…

Smørrebrød

10-09-2015

"Kan vi gøre det nemmere?"

Det spørgsmål har cheføkonoma Connie Søltoft stillet sig selv og sine medarbejdere i Næstved Madservice mange gange i de seneste 35 år. Mange gange…

Hotel Saxkjøbing

28-08-2015

Når holdninger bærer frugt

Claus Meyer kalder sig selv for et enzym, der får ting til at ske. Han ser muligheder, og i dag behøver det ikke handle om mulighederne for…

Campus Bornholm

25-08-2015

Et friskt campus't...

Under overskriften 'Mad med oplevelser' har Campus Bornholm i 2015 budt velkommen til et rekordstort antal elever – 44 – på grundforløbet til…

Bornholmerfærgen

25-08-2015

Her vejer lav vægt tungt

Hvert kilo tæller på brændstofbudgettet, når en hurtigfærge skal udstyres med service til mere end tusind passagerer. Derfor har BornholmerFærgen…

Brazz

25-08-2015

Øen, øllet og ønskedrømmen

Siger man 'Svaneke Bryghus' til en ølkender, er svaret sikkert 'godt øl' og 'godt gået'. Nævner du bryghusets navn til en bornholmer, er svaret…

Buffet

25-08-2015

Soldat med gevær, kniv og gaffel

I kantinen på Almegårds Kaserne på Bornholm følger menuplanen ikke et stramt kædekoncept. Her tages der hensyn til de krav, som uddannelsen til…

Røgeri

14-08-2015

Øen, hvor man går op i røg

Omkring år 1900 var der 135 røgerier på Bornholm. I dag er der en halv snes tilbage, men de fylder meget i turisternes billede af solskinsøen. Der…

Udsigten

13-08-2015

Himmel, hav og derimellem

Der er stadig højt til himlen, selv om vi er 45 meter over vandets overflade på havnen i Frederikshavn. Så Himmelhav er et meget sigende navn til…

Skallerup Seaside Resort

13-08-2015

Sæson hele året

Om det er februar eller højsommer – antallet af gæster på feriecentret Skallerup Seaside Resort er det samme. 900 personer i gennemsnit. Hver dag –…

Aalborg universitet

02-07-2015

Ikke to er ens

Måske har forskerne på Arkitektur & Design på Aalborg Universitet svaret på, hvad der gør en kantine til en succes – og nej, det er ikke madplan og…

Scheelsminde

02-07-2015

+1 om året

Målet er at åbne en ny forretning hvert år. Sidste år blev det godt nok til både et Airport Hotel og Fremtidens Plejehjem med café og kantinedrift…

Pakhuset

22-05-2015

Sund og stærk

Hans og Jakob Sund. Far og søn – den ene restauratør, den anden caféejer. Far har omkring 100.000 spisende gæster om året – sønnike det dobbelte ved…

Remouladen

21-05-2015

Remouladen på toppen

Beliggenheden på havnen – i bunden af Vejle Fjord – er helt på toppen. Fantastisk udsigt, fantastisk arkitektur, fantastisk spisested og fantastisk…

Sundhedshus Vejle

21-05-2015

Sund fornuft

Sundhedshus Vejle er nytænkning. Her deler kommunens og regionens sundhedsrelaterede tilbud nyt hus med University College Lillebælt – og kantinen…

På jagt efter tang

21-05-2015

Tang, tak!

Har du smagt helt frisk tang – ikke det ilde­lugtende stads, vi møder på stranden – men sprødt, ravgult økologisk sukkertang, der vokser på liner i…

Schackenborg Slotskro

06-05-2015

Den priviligerede slotskro

Var det ikke med en vis frygt, du i 2006 overtog forpagtningen af Schackenborg Slotskro, Henning Kohl? En næsten 325 år gammel kro, der før din…

Hotel Koldingfjord set fra vandet

06-05-2015

Tilfredshed på menuen

"Vi tror på, at Vedkommende Personlig Service skal komme indefra og serveres med hjertet. Kun tilfredse og loyale medarbejdere skaber værdi og giver…

Svenning Kjær Pedersen

21-04-2015

Vestjylland fester

Service, borde og stole, telte, hoppeborge og toiletvogne til 113 fester på en weekend – det er indtil nu rekorden hos Tinghøj Service Udlejning i…

Casper Rosendahl

17-04-2015

Vestkystens perle

Vi er i Henne mellem Blåvand og Nymindegab – ved udløbet af Henne Mølle Å i Vesterhavet. På badehotel. Tegnet af PH – arkitekten, lysmageren og…

Kend din fisk

27-03-2015

Kend din fisk

Fisk var på dagsordenen i Kims Køkken, da Kim Schytt besøgte 2. års kokkeeleverne på UCH, Holstebro. Fiskene skulle artsbestemmes - og tilberedes i…

Ole Jørgensen demonstrerer affaldskakt

04-03-2015

"I har da også tænkt på det hele!"

Sådan lød kommentaren, da Arbejdstilsynet inspicerede den nye kantine og det ombyggede køkken på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Og…

Det glade vanvid på havnen i Aarhus

03-03-2015

Det glade vanvid

Da Michael, Jesper og Lasse fortalte en god bekendt om deres nye idé, kaldte han den 'det glade vanvid'. Så havde dét restaurantkoncept fået sit…

Comwell Aarhus

03-03-2015

Hjem til Aarhus

Comwell hotellerne startede som Scanticon i Skåde Bakker ved Aarhus i 1969. Det blev et ikon i dansk arkitektur i beton og med græs på taget, og…

Moesgaard Museum

03-03-2015

Kæmpehøj succes

Forestil dig, at man tager en spade og løfter en græstørv lidt op i den ene side, så man kan se ned i jordens lag. Sådan er arkitekturen tænkt på…

Erik Jørgensen og Claus Helbo

03-03-2015

Nye tider

Først hed det LEC, så overtog Mærsk Data, inden IBM købte det hele. Vi gør status over et langt kunde­forhold, der også tegner et billede af…

ARoS

27-02-2015

En smag af kunst

750.000 besøgende om året og en position som et af verdens førende kunstmuseer. Det er ambitionerne for kunstmuseet ARoS i år 2017, hvor Aarhus er…

Skt. Pauls Apothek i Aarhus

18-02-2015

Recepten på succes

Recepten lyder enkel: Dansk inspireret mad, spændende spiritusser, flotte lokaler. Og det er åbenbart den rene mirakelmedicin, for aarhusianske St…

Restaurant Tårnet på Christiansborg

18-02-2015

Tårnhøje udfordringer

Det var Mogens Lykketoft, der fik idéen. Planlægning og godkendelse, hvor der skulle tages et hav af hensyn til den historiske gamle bygning, tog…

Cirkusbygningen

17-02-2015

"Et krydstogtskib uden hav"

Det er administrerende direktør Dorthe Fryd Ekelin, der har undfanget overskriften. Og det er faktisk meget sigende, at hun sammenligner sin…

Klavs Styrbæk anretter

17-02-2015

Smagen af Fyn, umami og kartoffelvand

Styrbæks. I 25 år var navnet knyttet til den legendariske Restaurant Kvægtorvet på TV 2 i Odense. Men den 21. december 2013 var sidste dag med…

Burger

16-02-2015

Burgere med respekt

Hvorfor laver man ikke burgere efter de samme gode traditioner og med den faglige stolthed, vi kender fra gourmetkøkkenet? Michelin-stjernekok og…

Servering på Cafe Europa

16-02-2015

Europas historie – fortsat

Cafe Europa 1989. Mere end 25 år med samme ånd, koncept og succes på Amagertorv i København. En ener i dansk cafehistorie. Færre ved nok, at cafeens…

Krostuen hos Schønnemann

16-02-2015

Højt belagt

Højt belagt er det – smørrebrødet – der har fået engle og anmeldere til at synge og i flere omgange kåre Schønnemann på Hauser Plads i København til…

Camilla Jølver

08-09-2014

Camillas syn på mad til blinde

Det er ikke kun fornavnet Camilla Jølver har til fælles med Camilla Plum. Ligheden er slående – udstrålingen, talestrømmen og begejstringen for mad…

Falsled kro

08-09-2014

"Dänish – nicht Modisch"

'Dansk – ikke moderigtig'. Det er overskriften på artiklen om Falsled Kro i sommerudgaven af det ansete tyske magasin Der Feinschmecker, og de ord…

Helge Heilskov Kristensen

08-09-2014

Helge, urtehaven og æblelunden

Egen krydderurtehave. Bede med spiselige blomster. En lille æblelund uden for køkkenet. Økologisk kød fra et par lokale gårde. 1.200 kg rodfrugter…

Menuskilt

11-08-2014

Deli-succes i kantinen

Hos Siemens i Brande forsyner omkring 1.600 medarbejdere sig hver dag fra den righoldige, hjemmelavede frokostbuffet. Og der er gratis kaffe ad…

Victors Madhus

11-08-2014

Fremtidens plejehjem - nu med restaurant

Fremtidens plejehjem ligger ikke langt ude i fremtiden. Det ligger på havnepromenaden i Nørresundby. Her trives 75 ældre beboere med den nyeste…

Kylling & Co

11-08-2014

Kylling & Concept

For fem år siden luftede Stefan Langvad sin idé for maskinkonsulent Dan Svendsen fra BENT BRANDT. En idé om fastfood med god samvittighed – i…

Centralkøkkenet på Aarhus Universitets­hospital i Risskov

02-06-2014

En varm kartoffel

Lunkne, trætte kartofler på patienternes tallerkener. Det huede ikke rigtig cheføkonoma Ole Hoffmann, men vejen var lang fra de gamle…

Knivskarpe råd

02-06-2014

Knivskarpe råd

Der var et blad, der spurgte deltagerne i Årets Kok 2014, hvad der var deres vigtigste redskab eller maskine i køkkenet. "Min kniv" lød svaret fra…

02-06-2014

Kokken, kemikeren og hans nye cuisine

"Hervé This besøger Danmark!" De fleste spurgte, "Hvem er han?" En lille flok sagde "Waoo!". Det var dem, der betragter den franske kemiker som…

Tim Sølyst

02-06-2014

Ovnen fuld af frites

Pommes frites i verdensklasse – det har været målet for et årelangt udviklingsarbejde for A Hereford Beefstouw. Målet er nået, men der var ikke…

Kamp til stegen

05-05-2014

Kamp til stegen

Der var gris på gaflen, da BENT BRANDT inviterede medlemmer af Danske Slagtermestre til seminar – endda Gourmet Frilandsgris, der er specielt…

Bente Sloth

05-05-2014

Madomsorg – en historie med kød på

90% af de indlagte på sygehusene er tilfredse med maden. Men de spiser bare ikke nok af den. Det skal der gøres noget ved, mener cheføkonoma Bente…

spiseriet8000

31-03-2014

Sikke et Spiseri

Han laver fantastisk frokost til 850 personer hver dag. Tilbereder 40.000 måltider hvert år til Le Mans-løbet. Er medejer af et badehotel på Samsø…

Mette Toftegaard Rasmussen

03-02-2014

Det handler om vores faglighed og fremtid

For nogle år siden handlede det om økologi, når vi ønskede at tage ansvar i storkøkkenet. Nu er vi gået et skridt videre – nu handler det om…

Frima VarioCooking Center

03-02-2014

Småt er stort i Vejle

Gravad oksemørbrad med jordbærskum og friske figner. Kyllingespyd med sataysauce. Hjemmelavet hønsesalat med hjemmelavet karry. Fuglekvidder med…

Laks røget i Rational ovn

06-01-2014

Din Rational ovn kan selv tilberede fisk til perfektion hver gang

Fisk er en fantastisk råvare med en mangfoldighed af muligheder, der er større end med kød og andre råvarer. Og så er det oven i købet dokumenteret…

Jonas Kragslund

06-01-2014

Jonas og fisken

På hotel Best Western Nyborg Strand har køkkenchef Jonas Kragslund en passion for fisk. Det kan mere end 270.000 gæster, kursister og mødedeltagere…

Jørgen Bæk fra Matematisk Kantine

06-01-2014

Røgeovnen har tjent sig ind mange, mange gange!

Det er otte år siden, Jørgen Bæk købte sin lille røgeovn til Matematisk Kantine på Aarhus Universitet. Men tag ikke fejl af størrelsen. Det er helt…

Tang

06-01-2014

Tang

Den mest næringsrige plante på jorden findes i havet, og den alsidige smagsgiver er for alvor ved at få tag i danskerne.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.