Peter Lonnebjerg
Artikel
13.02.2023

BENT BRANDT åbner i København

Så kom byggetilladelsen! Til sommer er BENT BRANDT klar til at slå dørene op til showroom, demokøkken og afhentningslager i København. Direktør Peter Lonnebjerg løfter sløret …

Det er godt et år siden, vi fortalte, at BENT BRANDT satser stort på fremtiden ved etableringen af 1.600 m2 superinspirerende faciliteter centralt placeret på Bådehavnsgade 2C i Københavns Sydhavn. Vi har ventet tålmodigt på godkendelserne, og nu er vi i fuld gang med at gøre det nemmere for vores københavnske og østdanske kunder. Vi vil skabe samme gode faciliteter, som vi tilbyder i Aarhus.

Peter Lonnebjerg, direktør, fortæller …

Ikke kun leverandør

”Vi er ganske vist Danmarks største leverandør af isenkram og udstyr til professionelle køkkener, men vi er mere end dét. Vi vil være med til at udvikle og inspirere. Vi kender vores kunders vilkår og krav, og vi ved, at et godt råd om en ny grønthakker i situationen kan være lige så værdifuld som evnen til at indrette og etablere et nyt køkken – fra tegning til færdigt arbejde. Og vi ved, det gør en forskel, når du kan røre ved porcelænet, holde grej i hånden og se ovnen og røremaskinen i funktion, før du vælger. Så det er en drøm, der går i opfyldelse for os.

Alle vores produktgrupper bliver repræsenteret i det nye showroom. Du kan komme og lade dig inspirere og sammensætte det mest spændende isenkram til bord og buffet, sammenligne køkkengrej og maskiner og prøve de nyeste køkkenteknologier i demokøkkenet. Og husets konsulenter er klar til at hjælpe og rådgive.

Varer klar til afhentning

Vi etablerer også et lager i bygningen, hvor de varer, du typisk mangler, er klar til afhentning. Andre varer leverer vi den følgende hverdag til alle landfaste områder i Danmark, hvis bare du bestiller inden kl. 14.

Projektafdelingen flytter ind

Rigtig mange kunder i det københavnske og sjællandske kender allerede vores projektafdelings evner til at skabe design- og indretningsløsninger, der både udmærker sig ved funktion og kvalitet – og levering til aftalt tid og pris. Fra en enkelt diskløsning til det største storkøkken. Også projektafdelingen rykker ind i det nye hus med de muligheder, det giver for nærkontakt i både projekterings- og etableringsfasen.

Kurser og events

Køkkenet i bygningens penthouse er ikke kun til udstilling og træning i avancerede maskiners teknologi, men i høj grad også til læring og ny inspiration. I lighed med demokøkkenet i Aarhus bliver det stedet, hvor inspirationskonsulent og kok, Dennis Rafn, inviterer innovative ildsjæle til at dele deres viden og idéer, som du – som kursusdeltager – selv kan afprøve på stedet. Som sponsor for de danske kokke-, catering- og konditorlandshold stiller vi køkkenet til rådighed for en række af holdenes træningsarrangementer, ligesom andre aktører kan benytte faciliteterne til kurser m.m.

Erfaren ledelse

Peter Bjerrum bliver leder af vores store satsning i København. Peter er uddannet kok og tjener og mangeårig salgschef hos BENT BRANDT – velkendt af et utal af kunder og garant for både jysk sindelag og forretningsmoral og et solidt fagligt fundament.

Et fundament, der også kendetegner de 6 konsulenter, som gennem årene har skabt den position i København og Østdanmark, vi nu ønsker at udbygge med muligheden for at mødes centralt i inspirerende omgivelser.

Vi satser på fremtiden

Vi har arbejdet på planerne for en afdeling i København i flere år. Vi har også tænkt ud over landets grænser, og tankerne blev til virkelighed, da vi i slutningen af 2021 slog os sammen med norsk/svenske Myhrvold-Gruppen om en fælles nordisk ekspansion på storkøkkenområdet. Der er tale om 2 velkonsoliderede virksomheder med en fælles holdning til høj moral og godt købmandskab og med en samlet omsætning på næsten 1 mia. kr.

BENT BRANDT er en familieejet virksomhed med mere end 55 år på bagen, og med brødrene Mikael og Kristian Brandt som 2. generation – i dag med Mikael som arbejdende bestyrelsesformand og Kristian som mangeårig chef for maskinsalg. Vi glæder os til, vi kan mødes i både København og Aarhus.”