x Luk

Syltning

Fyld forrådskammeret op med tips og tricks til syltning sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.

Pris: 350,- ekskl. moms.

Ta' det sure med det søde

Der var engang, hvor vi syltede, saltede, fermenterede, tørrede eller havde gang i røgeovnene for at sikre os et forråd til vinteren. Nu gør vi det for smagen og eksperimenternes skyld, og så gør det jo ikke noget, at syltede sager også kan gemmes. Som tilbehør, som tilsmagning eller som stegeolie.

Teknik og æstetik

På kurset kommer du til at prøve kræfter med nogle forskellige sylteteknikker og -metoder, hvor der er fokus på æstetikken. Selve sylteprocessen tager tid, men heldigvis kan de smukke pynteglas bruges som dekorativ udsmykning på f.eks. buffeten i ventetiden. Syltning er meget sæsonbestemt, men på kurset vil Dennis komme forbi følgende: kimchi, gelé, syltetøj, confitering, syltning og relish.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 5 timer

Tilmelding til:

Alle felter undtagen (valgfrit) skal udfyldes.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.