Rational iCombi Pro uddannelse

For dig, der har købt RATIONALs nye iCombi Pro og gerne vil lære den at kende. Dennis gennemgår ovnens avancerede muligheder med eksempler på tilberedninger og giver tips og gode råd ud fra dine ønsker og spørgsmål.

Pris: DKK 998,00 ekskl. moms.
Kurset er gratis for 2 personer v/køb af Rational iCombi Pro ovn.

Sæt blus på RATIONAL iCombi Pro

Kom og lær hvordan iCombi Pros 4 intelligente assistenter iDensityControl, iProductionManager, iCookingSuite og iCareSystem kan gøre din hverdag endnu lettere.

Vi serverer varme tips
På kurset gennemgår vi ovnens funktioner, forklarer hvert enkelt symbol og serverer en række gode tips. Du får optimalt udbytte af kurset, hvis du inden bruger ovnen aktivt, så du kan deltage i dialogen med kursuslederen.

Krydret efter din smag
Du får en teoretisk gennemgang af ovnens funktioner, eksempler på tilberedninger og en gennemgang af det fuldautomatiske rengøringssystem. Hvis du har specifikke ønsker til eksempler på tilberedning i ovnen, er du velkommen til at kontakte Dennis, så vi kan demonstrere eller diskutere disse på kurset.

Lav noget andet imens
iCookingSuite (iCS) stiller flere tusinde brugervenlige tilberedningsprocesser til rådighed, og du har flere muligheder for at ændre og justere undervejs. Når du har valgt en ret, råvare eller tilberedningsform sørger ovnen selv for at styre temperatur, klima og tid, så slutresultatet er helt ens hver gang – uanset om du tilbereder 5 steaks den ene dag og 100 den næste. Og ovnen siger selv til, når der skal gøres noget, og når der er klar til servering, så du behøver ikke bruge tid på at holde øje …

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 3 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.