Grøn omstilling
Knæk koden til klimavenlige og grønne hverdagsretter med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.
Pris: 350,- ekskl. moms.
Er du klar til at få fyldt grøntskuffen op med inspiration til klimavenlige, grønne hverdagsretter? Med udgangspunkt i lokale grøntsager i sæson får både hovedretter og tilbehør en grøn overhaling, når Dennis, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, indtager køkkenet. Han sætter fokus på grøntretter med fuld smæk på smag og konsistens - og minimalt madspild.
Grøntværkstedet!
Lær om tilberedning, tekstur og smagssammensætning og find ud af, hvordan du laver en grøntret med ”kød” på. Udover peptalk og workshop, skal du selv i køkkenet og prøve kræfter med årstidens grøntsager. Samtidig får du inspiration med hjem til dit eget grøntværksted.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.