Fermentering - processen
Bliv klogere på fermenteringsprocessen med Morten Pfeiffer Rastad.
Pris: 350,- ekskl. moms.
Siden 2015 har Morten været medejer og kok på Restaurant Domestic i Aarhus, en restaurant, der fokuserer på bæredygtig produktion med lokale råvarer. Morten er madnørd og har stor erfaring med fermentering og præservering af råvarer.
Teknik og æstetik
De forskellige processer i fermentering har stor effekt på det endelige resultat. Morten gennemgår de grundlæggende processer, inden du selv får lov at prøve kræfter med nogle forskellige fermenteringsteknikker og -metoder. Selve fermenteringsprocessen tager tid, så dagens resultat er først klar til at blive brugt på seminaret den 23. maj, hvor de fermenterede råvarer skal bruges som smagsgivere.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.