Sæsonens produkter

Omtanke
Kampagnevare
Bonna Cras flad tallerken, sand, ø21 cm Bonna Cras flad tallerken, sand, ø21 cm
Bonna Cras
flad tallerken, sand, ø21 cm
SE PRODUKT
Luups
skål, sort, 600 cl, ø39 cm
SE PRODUKT
APS Element
glasbeholder med tappehane, 7 ltr.
SE PRODUKT
Destino
stegepande, rustfrit stål/non-stick, ø24 cm
SE PRODUKT
Bonna Mirage
kop, sand, 10 cl
SE PRODUKT
Kampagnevare
Bonna Hornfels skål, grå, 7 cl, ø8 cm Bonna Hornfels skål, grå, 7 cl, ø8 cm
Bonna Hornfels
skål, grå, 7 cl, ø8 cm
SE PRODUKT

Omtanke

Rød og blå Kupilka tallerken med blåt bestik og bålmad
Is i glas
Dessert i Figgjo krus uden hank
Madlavning i Fiskars All Steel wok
Kaffebrygning i Huskee krus

BENT BRANDT – Danmarks største leverandør til det professionelle storkøkken

Det er helt specielle krav, der stilles til det grej, udstyr, isenkram og inventar, som hver dag er på arbejde i et storkøkken. Det handler om produkter, der kan tåle det hårde slid, som en ofte hektisk dagligdag fører med sig. Det handler om produkter, der kan håndtere store mængder og holde til at være i brug i lang tid. Det handler om produkter, der gør arbejdet nemmere – fra kniven, der ligger rigtigt i hånden til ovnen, som selv styrer tilberedningen i nøjagtig den kvalitet, du ønsker, så du kan lave noget andet imens. Og det handler om service til bord og buffet, der matcher din profil og behov.

Det handler om noget at vælge imellem, om god rådgivning, kvalitet og troværdighed.

Hos BENT BRANDT finder du alt dét, du skal bruge i et moderne, effektivt storkøkken – uanset størrelse. Og du finder vel nok Danmarks mest erfarne stab af konsulenter og rådgivere med både dyb og bred viden om maskiner og isenkram til professionelt brug.

Køkkenet på Comwell Copenhagen Portside

Det effektive storkøkken

Konsulenterne og projektafdelingen hos BENT BRANDT har stor erfaring fra indretning af flere tusinde professionelle køkkener – fra de mindste anretterkøkkener til de største produktionskøkkener i det offentlige, på hospitaler, hoteller, restauranter, caféer og i cateringbranchen. Indretninger, hvor det rigtige flow med maskiner og inventar gennemtænkt placeret og dimensioneret giver et godt arbejdsmiljø og store besparelser i tid og penge.
Noget at vælge imellem

Med mere end 50 års erfaring i branchen repræsenterer BENT BRANDT vel nok Danmarks stærkeste program af maskiner og udstyr til storkøkkenet – produkter, der kan opfylde ethvert behov. Fra det helt enkle til det mest avancerede.

Ovne

BENT BRANDT repræsenterer og sælger verdens mest solgte kombiovne til professionelle. Der er mere end 900.000 Rational-ovne i brug i storkøkkener over hele verden. Det er gennemtænkt tysk kvalitet til både køkkenchefen, der selv ønsker at styre tid, temperatur og klima i ovnen og det er en serie af vel nok verdens mest intelligente ovne, der automatisk styrer processen på baggrund af dine ønsker til det færdige resultat. Rational-sortimentet omfatter både små ovne ideel til bl.a. front cooking og ovne med kapacitet fra 6 til 20 1/1 GN-stiks.

Lainox er robuste, betjeningsvenlige konvektionsovne til konkurrencedygtige priser.

Sortimentet omfatter også mikroovne, pizzaovne og ovne til tilberedning af selvbetjente convinience-produkter.

Opvask

Med det store sortiment af opvaskemaskiner fra den tyske producent, Hobart, dækkes ethvert behov for professionel opvask – fra effektive underbordsmaskiner til hættemaskiner og store tunnelanlæg. Med en mission om ’opvask uden vand’ har Hobart udviklet en række teknologier, der bringer vandforbruget i de mest populære maskiner helt ned til 1-2 liter pr. opvask med skinnende rene resultater.

Med en række løsninger til afkalkning og vandbehandling fra BWT, er vi i stand til at fjerne de salte og mineraler, der giver pletter på f.eks. glas og bestik.

Køl og frys

Køle- og fryseinventar – enten som skabe eller som borde. Det er væsentligt udstyr i storkøkkenet, og vi er Danmarks største forhandler af professionelt køl og frys fra Gram. Det er dansk design produceret på fabrikken i Vojens og i en kvalitet, der blåstemples med 3 eller 5 års garanti. Og så er det superlavenergi, rengøringsvenligt og gennemtænkt.

Det er også Gram, der står bag Snowflake, som er køle- og fryseskabe og -borde til meget fornuftige priser og med 2 års garanti.

Som dansk forhandler af Tefcold til det professionelle marked kan vi tilbyde et enormt udvalg af køle- og fryseløsninger til brug i produktionen i storkøkkenet og bag disken og som inventar med displaymuligheder i kantiner, barer m.m. Tefcold er meget konkurrencedygtige produkter.

Med en blæstkøler fra Irinox bliver du ikke alene i stand til at overholde myndighedernes krav om hurtig nedkøling eller nedfrysning af mad, der ikke skal serveres med det samme. Irinox har udviklet en blæstkøler, der arbejder med temperaturer fra -40°C til +85°C. Det betyder, at blæstkøleren også kan bruges til bl.a. langtidsstegning, hævning og raskning og som varmeskab.

Vores sortiment af blæstkølere omfatter også produkter fra Gram, Snowflake og Tefcold.

Når det handler om køle- og fryserum er vi ligeledes på hjemmebane i løsninger med alle godkendte kølemidler – inklusiv den fremtidssikrede og klimavenlige CO2-teknologi.

Og meget mere …

BENT BRANDT har ALT, hvad du skal bruge i et storkøkken. Fra håndredskaber og andet køkkengrej til alle små og store maskiner. BENT BRANDT har ALT, hvad der skal til, når køkkenets resultater skal præsenteres. ALT til bord og buffet. Og vi har ekspertisen til at sætte det rigtigt sammen. Ring 8930 0000 og få en snak med Projektafdelingen eller få hjælp og inspiration hos medarbejderne i Isenkram eller Maskinsalg

BENT BRANDT for private

Som privat forbruger har du mulighed for at handle på vores website.

Vores showrooms er forbeholdt erhvervskunder, det er ikke muligt for private at handle eller afhente varer i vores showrooms.