BENT BRANDT er åbnet i København!

Kom og besøg os i Bådehavnsgade 2C, 2450 København SV. Vi er klar med inspiration, råd og vejledning mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag til kl. 15.30.

En drøm er gået i opfyldelse

Vi har åbnet et nyt showroom, inspirationskøkken og afhentningslager i Bådehavnsgade 2C i Københavns Sydhavn. Så nu kan vi endelig tilbyde vores københavnske og østdanske kunder samme superinspirerende faciliteter, som vi tilbyder i Aarhus.

Alle vores produktgrupper er repræsenteret i showroomet. Produkter, der er udvalgt med omhu – bedste kvalitet til prisen. Gå på opdagelse, lad dig inspirere og få hjælp og rådgivning hos husets medarbejdere.

De varer, du typisk mangler, har vi på lager i København – klar til afhentning. Andre varer leverer vi den følgende hverdag, hvis du bestiller mandag til fredag inden kl. 14 og bor landfast.

I inspirationskøkkenet kan du prøve de nyeste køkkenteknologier og trends, når vores kok og inspirationskonsulent, Dennis Rafn, inviterer til workshops med aktuelle temaer og spændende gæster (se vores events her).

Vi glæder os så meget til at invitere dig indenfor

Peter Bjerrum er afdelingschef, og med Peters mange år som salgschef hos BENT BRANDT glæder han sig til at møde både gamle kendinge og nye kunder. Og vi glæder os til, at I skal møde alle husets øvrige medarbejdere. Sammen med dem og vores 6 københavnske og østdanske konsulenter vil vi bygge videre på alt dét, der har gjort BENT BRANDT til Danmarks største leverandør af udstyr til det professionelle køkken.

Velkommen til godt købmandskab, høj forretningsmoral og begge ben på jorden.

Velkommen til BENT BRANDT – også i København.