x Luk

BENT BRANDT Akademiet

Her har vi samlet alt der kan hjælpe dig med at blive klogere på storkøkkenbranchen. Arrangementer, tips, tricks, opskrifter og artikler om og med vores kunder. Se det hele og bliv lidt klogere her.

Francis Cardenau i køkkenet

Tilbage til livet

Han har levet sit liv i køkkenet. Han faldt om i køkkenet. Så lagde Francis Cardenau restauranter, stjerner og storby bag sig.

Læs mere
3 diske

Fra slow til flow

Lange køer ved buffeten, ufleksible diske og natmad i køleskabet. Det er fortid på 3F-kursusejendommen Langsøhus i Silkeborg.

Læs artiklen
Campus Bornholm

Uddannelser samlet til kamp

Læs hvordan Bornholm nytænker uddannelser.

Læs mere
Cafe Genlyd

"Nogen ta'r det tungt andre ta'r-det-let"

Det handler om mere end Danmarks største tartelet.

Læs om Cafe Genlyd
Sparekassen Thy

Køkkenliv og sjæl

Vi har besøgt kantinen i Sparekassen Thy i Thisted.

Læs mere
Kokkelandsholdet træner i BENT BRANDTs demokøkken

Junior-kokkelandsholdet i træning til VM

Menu og tidsplan blev testet i vores demokøkken.

Læs mere
Enzo Carratú i køkkenet

Italiensk uden kompromis

Sådan er det! Enzo bestemmer.

Læs mere
Rational VarioCookingCenter

"Næsten for godt til at være sandt"

Rational VCC - en øjenåbner for nye køkkenvaner.

Læs hvordan
Fiskeauktion

Fiskefif og syn for sej

Kom med til en dag i fiskens tegn.

SE MERE
Restauranten på Hotel Bretagne

Den gamle drøm om det nye badehotel

En ruin under forvandling til storhed.

Læs mere
Marco Di Guiseppe

Little Italy

Plads til 18 gæster. Et køkken med det hele på 10 m2.

Læs hvordan
Morena Mia, køkkenet

Verden rundt på spansk

Hele menuen tilberedes ved hjælp af bare to maskiner.

Hvilke maskiner?
Køkkenet

Mad-entreprenøren

Kom med på besøg i kantinen hos Per Aarsleff A/S.

Læs artiklen
Køkkenet

Med Schweinhaxe på gastropub

Der er godt øl i hanerne. Ølben, wienerschnitzel, schweinhaxe og sauerkraut på menuen.

Læs mere

Sund, det er et sted man spiser

Vi har besøgt Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Læs mere
Fermentering

Hengemt og godt

Det er oppe i tiden – at fermentere. På Restaurant Domestic gør man det i stor stil.

Læs mere

{{headline}}

{{product.FullName}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
DKK {{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Varenr: {{product.Number}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.