x Luk

Mulighed for iskurser

Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere populært. Overvejer du at starte din egen isproduktion med en helt unik konsistens og smag? Så kræver det et godt indblik i den videnskab, der ligger bag en succesfuld isproduktion. Der findes flere muligheder for at tilegne sig den helt rette viden.

Den lækre gelato laves bedst på Carpigiani ismaskiner

Iskurser i Danmark

Certificering Ismester/Gelatiere

ZBC Ringsted kan hjælpe dig til at blive den bedste til at lave is. De udbyder som de eneste i Danmark en ny uddannelse, hvor isen og især den berømte italienske gelato sættes i fokus.

Læs mere om certificeringsforløbet her: www.zbc.dk/kursus/specialistkurser-masterclass/ismestergelatiere/

Østerberg Ice Cream i København tilbyder et halvdagskursus, hvor I gennemgår forskellige ingredienser, der typisk anvendes i is, og hvordan de påvirker både isens smag og struktur.

Der vil blive regnet på opskrifter, som afprøves i køkkenet. Iskurset afsluttes med smagning og gennemgang af de producerede is.

http://www.osterberg-ice.dk/iskurser/

Kom godt i gang og få det bedste resultat

Brug de bedste ingredienser for det bedste resultat og få hjælp til afstemning af opskrifter.

Callebaut - kvalitetschokolade fra Belgien, også færdigblandede baser med afstemte opskrifter.

Frima Vafler - stort sortiment af vafler og distributør af Fabri ingredienser.

Nic - Toppings, drys, bægere, skeer og andet tilbehør til is.

Stilo - Distributør af ingredienser fra Babbi og Comprital. Har et stort udvalg af baser, stabilisatorer, frugtekstrakter og toppings.

Læs mere

Iskurser i Italien

Du kan også vælge at tage en tur til Gelato University i Bologna, Italien og få indsigt i, hvordan du fremstiller din egen is. Du lærer at balancere råvarer i forhold til isens smag og konsistens.

Find info om kurserne på www.gelatouniversity.com/en/home

Gode råd

  • Batchfryser og Pasteuriseringsmaskine bør være vandkølet for at undgå varme og støj under isproduktion.
  • Du opnår større avance ved selv at fremstille basen i pasteuriseringsmaskine.
  • Isen bør indfryses i blæstfryser straks, når den er trukket. Temperatur i blæstfryser -30/-40 grader i 8-10 min, så undgår man at isen krystalliserer og ”synker”.
  • Rette temperatur til lagerfrys: -18/-20 grader.
  • Rette temperatur i frysedisk: -12/-14 grader, afhængig af den opskrift der er brugt.
  • Brug kun fødevaregodkendt rengøringsmiddel som er desinficerende.

Se vores udvalg af Carpigiani maskiner

Carpigiani producerer softice- og ismaskiner i særklasse. Vi fører det komplette sortiment af både softicemaskiner og Artisan ismaskiner.

Se Carpigiani maskinerne her

{{headline}}

{{product.FullName}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
DKK {{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Varenr: {{product.Number}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.