Indtast søgeord

Assorterede bælgfrugter
Artikel
28.11.2025

Bælgfrugter med bid

Vær med når Dennis Rafn stiller skarpt på, hvordan bælgfrugter bliver andet og mere end blot fyld.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Bælgfrugter er ikke bare trendy, de er en vigtig brik i fremtidens køkken. Men hvordan skal bælgfrugter tilberedes, så måltidet både smager godt, mætter og giver ernæringsmæssig værdi? Dennis, BENT BRANDTs egen kok og inspirationskonsulent, stiller skarpt på, hvordan bælgfrugter bliver mere end blot fylde gennem korrekt udblødning, hensigtsmæssig kogetid og vurdering af tekstur og konsistens.

Smag, teknik og viden i samspil

Sammen med Dennis kommer grundviden og praktisk anvendelse af bælgfrugter i det professionelle køkken i fokus. Der skal arbejdes med smag, fylde og konsistens og opbygning af retter omkring linser, bønner og kikærter. Du får konkrete ideer til, hvordan du kan bruge bælgfrugter som en naturlig del af både hverdagens og sæsonens retter, og hvad du skal være opmærksom på, når du vil bringe det bedste frem i dem.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.