Indtast søgeord

Microplane rivejern og revet ost
Artikel
28.11.2025

Mejeriprodukter som grønne byggesten

Få tips og tricks af Dennis Rafn til at bygge grøntretter op ved hjælp af mejeriprodukter som proteinkilde og smagsgiver.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Hvordan kan mejeriprodukter løfte dit grønne køkken – både som proteinkilde og som raffineret smagsgiver og konsistensforstærker? I dag åbner Dennis, BENT BRANDTs egen kok og inspirationskonsulent, døren ind til et univers af smagfuld kreativitet, hvor mejeriprodukter ikke blot er tilbehør, men den bærende konstruktion for smag, tekstur og protein i hverdagens grønne retter. Så hvordan bygger du en grøn ret op, hvor mejeriprodukter ikke bare tilføjes – men aktivt former retten?

Smag med struktur

I inspirationskøkkenet skal du prøve kræfter med, hvordan mejeriprodukter kan fungere som bund for grønne råvarer, hvordan du med bevidste smagsgivere (tænk syrlighed, umami, cremethed) skaber balance, og hvordan produkterne kan tilføre konsistens uden at dominere de øvrige råvarer. Du får inspiration til at tænke i helhed – fra råvarevalg til færdig servering – og du får værktøjer, der gør det nemmere at kreere grønne retter med struktur, tyngde, smag og højt proteinindhold.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.