Indtast søgeord

Artikel
28.11.2025

Grøn mad med smæk på smagen og styr på tempoet

Få inspiration af Dennis Rafn til at få tempo, smag og volumen til at gå op i en højere enhed.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Undgå at komme op i det røde felt, når du laver mad til mange, tiden er knap og smagen bare skal sidde lige i skabet. Med udgangspunkt i maks. tre hovedsmage pr. ret sætter Dennis, BENT BRANDTs egen kok og inspirationskonsulent, fokus på, hvordan du med enkle greb og få, velvalgte smagskomponenter kan skabe grønne retter, der både er nemme at tilberede og smager fantastisk – uanset om det er til kantine, konference eller buffet.

1-2-3 grønne smage

Med maks. tre smagsprofiler, der spiller hinanden gode, og teknikker, der understøtter et effektivt køkkenflow, viser Dennis, hvordan du kan opbygge retter med stor effekt. Omdrejningspunktet er ovntilberedning og grønne komponenter, der løftes af komplementerende råvarer. I inspirationskøkkenet skal du arbejde med, hvilke smagskombinationer der fungerer i praksis, hvordan du bygger en grøn ret op med struktur og dybde, og sidst men ikke mindst hvordan du får tempo, smag og volumen til at gå op i en højere enhed.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.