En grønnere hverdag

Fyld salatfadet op med tips og tricks til at lave lækre, velsmagende salater sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.

Pris: 350,- ekskl. moms.

Vi ved det godt! Vi skal spise mere grønt og mindre kød. Derfor stiller Dennis skarpt på salat. En god salat handler om tre ting: smag, gode råvarer og kreativ leg. Når der arbejdes i bund med salaten, er der en gylden regel: enkelthed. Jo mere enkelt du arbejder, desto bedre kommer råvarerne til deres ret.

Salatfadet

Lær at bygge salater på en ny måde, hvor smag, tekstur og sammensætning af råvarer er grundstenene. Sammen med Dennis skal du en tur i salatfadet og fremtrylle lækre, sunde salater, der er pakket med velsmag, fylde og sundhed.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 5 timer

Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer inkl. forsamlingsloftet i forbindelse med COVID-19, så du kan trygt deltage i vores arrangementer.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.