Ovne

Standardsortering

Sorter efter

  • Standardsortering
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Tilføjet for nylig
  • Varenr.
Vis

Vis

  • Fast lavpris
  • Kampagnevare
  • Nye varer
  • Omtanke
Mærke

Mærke

  • Bartscher
  • Helia
  • Inoxtrend
  • Lainox
  • Mauting
  • OEM
  • OPA
  • Panasonic
  • Rational
  • Sharp
  • Sveba
Bredde

Bredde

  • 15-20 cm
  • 25-30 cm
  • 35-40 cm
Dybde

Dybde

  • 10-15 cm
  • 25-30 cm
  • 30-35 cm
Højde

Højde

  • 0-5 cm
  • 10-15 cm
Diameter

Diameter

  • 5-10 cm
  • 20-25 cm
  • 25-30 cm
Materiale

Materiale

  • Plast
  • Silikone
Form

Form

  • Rektangulær
  • Rund
Farve

Farve

  • Hvid
  • Klar
  • Sort
149 Produkter
Viser 100 af 149 produkter
Hent flere

Kombi-, konvektions- eller mikroovn?

Har du det bedst med, at det er dig, der selv styrer dine tilberedninger i ovnen – tid, temperatur, luftfugtighed? Eller er du parat til at overlade ansvaret til ny teknologi, så du kan bruge tiden på noget andet?

Ovnen er vel nok køkkenets væsentligste redskab, og derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt. Skal det være 1 stor ovn med plads til 20 stik, eller vil det fungere bedre med 2 mindre, sammenbyggede ovne? Eller en lille ovn til frontcooking og måske en mikroovn til optøning?

Tag os med på råd. Lad din BENT BRANDT konsulent vise dig mulighederne eller spørg vores medarbejdere i Maskinsalg. Her er en kort introduktion, så du er forberedt til præsentationen af de forskellige ovne i vores store sortiment.

Kombiovnen

En kombiovn er en varmluftovn der i kombination med damp leverer bedre kvalitet, hurtigere tilberedning og mindre svind. Vi er forhandler af verdens mest solgte kombiovne – Rational, der er gennemført tysk kvalitet. Mere end 900.000 Rational-ovne er i brug over hele verden.

Effektiviteten i kombidamp i forhold til en almindelig konvektionsovn kan illustreres ved det man oplever i en sauna, når der hældes vand på ovnen. Dvs. fugten der tilføres sørger for at varmen transporteres effektivt over i madvarerne.

Rational CombiMaster Plus er til dig, der selv ønsker at styre tid, temperatur og klima i ovnen. Så sørger ovnen for den optimale styring af damp, fugt og luftcirkulation. Det giver dig mulighed for at anvende ovnen som dampovn, som varmluftovn eller som en kombination.

Rational SelfCookingCenter er en serie af intelligente ovne, der arbejder selvstændigt på baggrund af dine ønsker til det færdige resultat. Ovnen træffer alle nødvendige beslutninger og indstiller automatisk temperaturen, ovnklimaet og tilberedningstiden, så du kan lave noget andet imens.

En Rational SelfCookingCenter erstatter dit kogebord, dine gryder, dine pander, din grill og din friture. Du kan tilberede det hele i ovnen, og på displayet kan du se, hvilke retter du kan tilberede sammen på samme tid. Et antal kernetemperaturmålere overvåger og styrer hvert enkelt indstik for sig og giver besked efterhånden som retterne er færdige. Du kan lave noget andet imens – du har fået en ekstra medarbejder i køkkenet.

Konvektionsovnen

I en konvektionsovn styrer du selv temperatur og tid. I ovnrummet opvarmes luften elektrisk, og en blæser sørger for at den varme luft cirkulerer fra forskellige retninger omkring alle råvarerne på dine stik. Du får en ensartet tilberedning uanset mængde og placering, og det reducerer tilberedningstiden.

Du kan også vælge at tilføre fugt til din tilberedning – en fugt, der i konvektionsovnen består af en mere grovkornet damp end i en kombiovn med dampgenerator. Konvektionsovnen kan med fordel anvendes til bagning.

BENT BRANDT forhandler de robuste, betjeningsvenlige konvektionsovne fra Lainox til konkurrencedygtige priser. 

Mikroovnen

Varmen i en mikroovn opstår, når mikrobølger rammer madens vandmolekyler, der kommer i så voldsom bevægelse, at det udvikler varme, når de støder sammen. Det er en ufarlig elektromagnetisk proces, hvor maden ikke tilføres fremmede stoffer.

Mikroovnen er en god og energibesparende metode til hurtig opvarmning eller optøning af små portioner. Fisk, farsretter, grøntsager og frugt kan koges i en mikroovn, der til gengæld ikke kan bruges til stegning og bagning.

Brug tallerkener, fade og skåle lavet af porcelæn, glas eller stentøj. Brug ikke produkter af melamin, metal, ler og fajance og vær varsom med produkter af plast. Tjek at materialet er mærket med ’velegnet til mikrobølgeovn’.

Fordi det er vandmolekyler, der udvikler varmen, bliver det service du bruger ikke varmt. Og i professionelle mikroovne er det strålefordeleren, der roterer – ikke en glasplade. Det gør det nemt at placere manden i ovnen og letter rengøringen.

BENT BRANDT har et sortiment af mikroovne, der spænder fra helt små husholdningsmodeller til avancerede professionelle modeller fra Sharp, Eurodomest og Panasonic.