x Luk

Lyt, lær, leg og lad op

Du får ny viden. Du prøver tingene i praksis. Du kan ikke undgå at blive inspireret. Og du udveksler erfaringer med andre fagfolk, der også vil videre, når kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn inviterer til arrangementer hos BENT BRANDT.

Det er kurser, workshops og arrangementer på et højt fagligt niveau, når Dennis inviterer. For med en mangeårig baggrund som dommer i danske og internationale kokkekonkurrencer, har han et netværk, der giver ham adgang til den mest spændende viden om de ting, der sker eller kommer til at ske.

Men det er også undervisning, der er til at forstå, for Dennis har været faglærer i årtier. Han kan lære fra sig, han kan mere end sit håndværk, han kender jeres virkelighed i køkkenet, han forstår at begejstre, og det er aldrig kedeligt. Og så bliver der stillet skarpt på bæredygtighed, teknikker og korrekt brug af maskiner, når Dennis indtager køkkenet.

Kurserne er kun for erhvervsdrivende.

Dennis Rafn og kursister

Rational SelfCookingCenter Uddannelse

For dig, der vil lære din RATIONAL SCC-ovn bedre at kende. Dennis gennemgår ovnens avancerede muligheder med eksempler på tilberedninger og giver…

Rational VarioCookingCenter/iVario Uddannelse

Måske kender du den som Frima – og du har den allerede i dit køkken. På kurset gennemgår Dennis alle funktionerne, viser eksempler, giver gode råd…

iCombiPro

NYHED: Rational iCombi Pro Uddannelse

For dig, der har købt RATIONALs nye iCombi Pro og gerne vil lære den at kende. Dennis gennemgår ovnens avancerede muligheder med eksempler på…

Sæsonens æbler

Gå på opdagelse i retter med danske æbler sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.

Syltning

Fyld forrådskammeret op med tips og tricks til syltning sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.

Årstidens grønne buffet

Sæt fokus på årstidens grønne buffet sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.