Lyt, lær, leg og lad op

Du får ny viden. Du prøver tingene i praksis. Du kan ikke undgå at blive inspireret. Og du udveksler erfaringer med andre fagfolk, der også vil videre, når kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn inviterer til arrangementer hos BENT BRANDT.

Det er kurser, workshops og arrangementer på et højt fagligt niveau, når Dennis inviterer. For med en mangeårig baggrund som dommer i danske og internationale kokkekonkurrencer, har han et netværk, der giver ham adgang til den mest spændende viden om de ting, der sker eller kommer til at ske.

Men det er også undervisning, der er til at forstå, for Dennis har været faglærer i årtier. Han kan lære fra sig, han kan mere end sit håndværk, han kender jeres virkelighed i køkkenet, han forstår at begejstre, og det er aldrig kedeligt. Og så bliver der stillet skarpt på bæredygtighed, teknikker og korrekt brug af maskiner, når Dennis indtager køkkenet.

Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, så du kan trygt deltage i vores arrangementer.

Kurserne er kun for erhvervsdrivende.

iCombiPro

Rational iCombi Pro uddannelse

For dig, der har købt RATIONALs nye iCombi Pro og gerne vil lære den at kende. Dennis gennemgår ovnens avancerede muligheder med eksempler på…

Bælgfrugternes forunderlige verden

Få inspiration af Rikke Grønning til at få flere bælgfrugter på menuen.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.