x Luk

Arrangementer

Få mere ud af dine råvarer, dit grej, din ovn, dine idéer… fordi du bliver inspireret, bliver klogere, bliver endnu mere nysgerrig, når kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn inviterer til workshops, kurser og uddannelse hos BENT BRANDT.

Der er arrangementerne med fokus på nogle af de emner, der sætter dagsordenen i køkkenerne lige nu. Arrangementer, hvor Dennis inviterer ildsjæle indenfor, så vi andre kan lære, lade os inspirere og selv tænke videre. Som når Rasmus Munk overskrider gæsternes grænser ved at servere 'brændende kærlighed' som aske i et askebæger, folkene fra Restaurant Domestic indvier os i fermenteringens afkroge, Fyrretyve Røvere formidler Mellemøstens køkken, Foodgear helt praktisk lærer os at holde vores knive ved lige, og når Kokkelandsholdets konditor giver os en aften i dessertkunstens tegn.

Kurserne er kun for erhvervsdrivende.

CookingLive med Rational og Frima

Rational CookingLive

Nu kan du lære Rational SCC (SelfCookingCenter) at kende - ovnen med de mest effektive koge-, stege- og bageforløb. Og opleve VCC Multificiency…

Rational uddannelse

Rational SelfCookingCenter Uddannelse

Kom til et inspirerende kursus, hvor du kan lære din RATIONAL SelfCookingCenter ovn bedre at kende. Kurset er for dig, der allerede har en RATIONAL…

Rational SCC MASTER CLASS

Rational SelfCookingCenter Master Class

Nu har du muligheden for at kunne få endnu mere ud af RATIONALs banebrydende teknologi, når Dennis guider dig gennem nogle af de mest oversete…

Frima uddannelse

Rational VarioCookingCenter Uddannelse

Kurset er for dig, der allerede har et Rational VarioCookingCenter.

Inspiration til buffeten

Sæt kulør på buffeten sammen med Anna Ring Kongstad og Dennis Rafn.

Naturmad

Lad eftermiddagen gå op i røg og bålmad, når Nicolas Min Jørgensen sætter fokus på madlavning over bål og gløder.

Wildfooding

Lær hvordan du bruger naturens mange urter i din madlavning sammen med Thomas Laursen.

En aften i dessertkunstens tegn

Chokolade-bootcamp

Bliv forført af chokoladepynt og petit fours, når Kent Vendelbo Madsen, chokoladekender og dessertspecialist, indtager køkkenet hos BENT BRANDT.

Vegetarisk streetfood

Tag med Dennis Rafn på en jordomrejse af smagprøver på vegetarisk streetfood.

I fiskens tegn

Fra hav til mav'

Hvor længe er en fisk frisk? Hvad betyder temperaturen for kvaliteten – både under opbevaring og tilberedning? Hvordan undgår man madspild, når…

{{headline}}

{{product.FullName}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
DKK {{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Varenr: {{product.Number}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.