x Luk

Lyt, lær, leg og lad op

Du får ny viden. Du prøver tingene i praksis. Du kan ikke undgå at blive inspireret. Og du udveksler erfaringer med andre fagfolk, der også vil videre, når kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn inviterer til arrangementer hos BENT BRANDT.

Det er kurser, workshops og arrangementer på et højt fagligt niveau, når Dennis inviterer. For med en mange-årig baggrund som dommer i danske og internationale kokkekonkurrencer, har han et netværk, der giver ham adgang til den mest spændende viden om de ting, der sker eller kommer til at ske.

Men det er også undervisning, der er til at forstå, for Dennis har været faglærer i årtier. Han kan lære fra sig, han kan mere end sit håndværk, han kender jeres virkelighed i køkkenet, han forstår at begejstre, og det er aldrig kedeligt.

Kurserne er kun for erhvervsdrivende.

CookingLive med Rational og Frima

Rational CookingLive

Overvejer du en RATIONAL-ovn eller et VarioCooking-Center (tidligere kendt som FRIMA) i dit køkken? Så er kurset stedet, hvor du får syn for, hvad…

Rational uddannelse

Rational SelfCookingCenter Uddannelse

For dig, der vil lære din RATIONAL-ovn bedre at kende. Dennis gennemgår ovnens avancerede muligheder med eksempler på tilberedninger og giver tips…

Frima uddannelse

Rational VarioCookingCenter Uddannelse

Måske kender du den som Frima – og du har den allerede i dit køkken. På kurset gennemgår Dennis alle funktionerne, viser eksempler, giver gode råd…

Chokolade-bootcamp

Chokolade-bootcamp

Bliv forført af chokoladepynt og petit fours, når Kent Vendelbo Madsen, chokoladekender og dessertspecialist, indtager køkkenet hos BENT BRANDT.

Signaturbrød

Skærtoft Mølles udviklingschef Steffen Nielsen løfter bl.a. sløret for surdejens 5 bud, når han indtager køkkenet hos BENT BRANDT.

Madspild

Kom madspild til livs

Bliv skarpere til at bruge rub og stub af dine råvarer, når kokken Michael Folman Jensen indtager køkkenet hos BENT BRANDT.

Grøn omstilling

Knæk koden til klimavenlige og grønne hverdagsretter med Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.