Artikel
07.08.2023

Vinglas er ikke bare vinglas

Udforsk sammen med Chris Ward fra Chef&Sommelier, hvad et vinglas kan gøre for vinen

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Der er glas for enhver smag – og der er glas til enhver vin. Glas, der gør noget godt for bordet og glas, der gør noget godt for smagen. Chef&SommelierTM skænker op til en vinsmagning i vinglassets tegn, hvor du kan blive klogere på, hvad et vinglas kan gøre for vinen. Siden 2008 har brandet Chef&SommelierTM været en del af den franske arc Group, der har produceret glas siden 1825. Glas fra Chef&SommelierTM er tidløst fransk design fremstillet i KRYSTA krystalglas, der er 30% stærkere end almindeligt krystalglas og med en klarhed, som gengiver vinens autentiske farve og substans. Glasset bevarer sin glans selv efter 2.000 opvaske i en professionel opvaskemaskine.

Vælg det rigtige vinglas

Vinens smag ændrer sig, afhængig af hvilket glas den serveres i. Under kyndig vejledning fra Chris Ward fra Chef&SommelierTM skal du smage dig frem til, hvordan du vælger et glas, der komplementerer vinen og giver ekstraordinære smagsoplevelser. Glassets iltningsoverflade, skålens volumen, form, tykkelse og afslutning op mod læbekanten er blandt de mange elementer, der har indflydelse på, hvordan vinens smag gengives. Dagens vinsmagning adskiller sig fra andre vinsmagninger, da det ikke er vinen men glasset, der er i fokus. I dag skal de enkelte vine serveres i forskellige glas, for at tydeliggøre hvordan glassets sammensætning har betydningen for, hvordan vinen smager. Vinsmagningen akkompagneres af lidt godt til ganen i form af tapas.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.