Artikel
06.12.2023

Smørrebrød anno 2024

Med fokus på traditionelle, sæsonaktuelle råvarer skal du sammen med Dennis Rafn eksperimentere det traditionelle smørrebrød.

Det danske smørrebrød trender og er flere steder tilbage i ny og moderne udgave. Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, giver sit bud på en ny og fleksibel fortolkning af det klassiske danske smørrebrød med alle de kendte ingredienser.

Højt belagte nyfortolkninger

I køkkenet handler det om kreativ tænkning og anretning uden at ændre på de klassiske smagssammensætninger. Med fokus på traditionelle, sæsonaktuelle råvarer skal du sammen med Dennis eksperimentere med at lave mundrette smørrebrødssnacks og -hapsere, der kan bruges til bl.a. buffeten og mødeforplejning.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.