Cæsarsalat i træskål
Artikel
06.12.2023

Smagen af sommer

Lad Dennis Rafn udfordre dig med nye og anderledes sammensætninger og anretninger af de klassiske, genkendelige smage.

Der er ingen vej udenom salater som cæsarsalaten, den italienske capresesalat og den franske Salade Niçoise, når bordet og buffeten skal signalere sommer. Men er der kun en måde at lave de klassiske salater på? Ikke, hvis Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, har noget at skulle have sagt …

Salatskålen

I sommerkøkkenet stiller Dennis skarpt på vanetænkning og smagsoplevelser. Med udgangspunkt i de traditionelle sommersalater, får du selv lov til at føre kniven, når de klassiske, genkendelige smage bliver udfordret med nye og anderledes sammensætninger og anretninger.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.