Salater og brød til buffeten i Luups serveringsskåle
Artikel
02.06.2025

Salater med substans

Lad dig inspirere af Dennis Rafn til at sammensætte salater med smag og tekstur af efterårets fyldige råvarer.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

En god salat handler om tre ting: smag, gode råvarer og kreativ leg. Når du arbejder med de tunge grøntsager som rodfrugter og kål, får du en base, der mætter. Dennis, BENT BRANDTs egen kok og inspirationskonsulent, viser dig, hvordan du med fokus på enkelthed giver de grove grøntsager lethed uden at gå på kompromis med substansen og smagen.

Salatbaren er åben

Dennis serverer tips og tricks til at lave salater, hvor smag, tekstur og efterårets fyldige råvarer går hånd-i-hånd. I køkkenet skal du selv prøve kræfter med sammensætning af salater, der ikke kun er grønne og sunde, men også fyldige og fyldt med smag. Salaterne bliver et helt måltid i sig selv – perfekt til både kantiner, restauranter og andre professionelle køkkener, der vil give gæsterne en ny oplevelse af den grønne verden.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.