Liselotte Kira Gregers Andersen (Kokken på Kanten) med masser af grøntsager

Sæt buffeten i spil

Lad Liselotte aka Kokken på Kanten guide dig gennem kulinarisk fritænkning, når buffeten tage sunder kærlig behandling

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Med Liselotte Kira Gregers Andersen aka ”Kokken på kanten” som guide, bliver du taget med ud over det polerede og perfekte. Der skal leges med kreativiteten og skønheden skal ses gennem skæve vinkler. Buffeten skal ikke blot mætte – den skal fascinere. Dette kursus er en sanselig rejse ind i buffetens visuelle potentiale – et mix af lækkert isenkram, naturens farver, vilde greb, og gastronomisk kant.

Brændpunkter:

  • Hvordan forvandler du en flad buffet til en stærk sanseoplevelse?
  • Hvordan skaber du liv, højde, farver og nysgerrighed med de råvarer, du allerede har?
  • Hvordan skaber du minder hos gæsterne, som får dem til at komme igen og igen?

Hvad får du med:

  • Teknikker til visuel buffetopsætning, der tiltrækker og forfører.
  • Brug af højde, farvespil, rå teksturer og storytelling.
  • Inspiration på tre niveauer fra det helt enkle basis set-up, over visuel opsætning med få greb, til forførende event magi.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 3 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.