
Oceaner af mad
Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms
Gracilaria, søsalat, tarmrørhinde og spaghettitang… måske har du også lagt mærke til, at navne på forskellige tangarter popper op alle steder, og at kokkene i den grad har fået øjnene op for tang?
Kom til tang workshop med Liselotte Kira Gregers Andersen aka ”Kokken på kanten” og bliv klogere på de danske tangarter og alle deres muligheder i køkkenet.
Eftermiddagen vil byde på:
- Læren om forskellige tangarter fra de danske farvande
- Tangarternes tekstur, struktur og anvendelse
- Tilberedning, tips og tricks
- Workshop, hvor du selv får lov at lege og stille alle de spørgsmål, du har
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 4 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.