Kør ikke sur i surdejen
Mejnerts producerer selv økologiske korn og maler selv melet, som bruges i deres bageværksted, og her har Peter sin daglige gang som medejer. Træd ind i surdejens verden, hvor Peter gør dig klogere på stenformaling af mel og alle processerne i bagningen lige fra fodring af surdej, til autolyse, bulkfermentering, afbagning af brødet samt formning af brød og boller og shaping-teknik.
Hæv niveauet
Surdej er egentlig bare et naturligt hævemiddel, der består af mel og vand – men surdej giver de fleste brød en raffineret syrlighed, der bryder kornets sødme, og så tilfører surdejen brødet et ekstra lag af aromaer. Når dagen er omme, har du selv bagt lækkert surdejsbrød og du ved, hvordan du får surdejen til at passe ind i din hverdag og dine arbejdsgange – og ikke omvendt ...
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.