Julefigner a la Dennis Rafn
Artikel
02.06.2025

Julens søde køkken

Sisse Pernille Talmark Busk inviterer indenfor i en verden af sprøde, søde og smagfulde fristelser.

Kurset er for dig, der arbejder i et professionelt køkken.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Julen er de søde sagers tid, og Sisse, der er konditor og dessertkok, inviterer indenfor i en verden af sprøde, søde og smagfulde fristelser. Der serveres både inspiration og konkrete teknikker til at løfte julens søde køkken til nye højder og skabe ekstra god julestemning.

Skru op for julestemningen

Den gode stemning får et ekstra løft, når du sammen med Sisse går i det søde køkken. Her skal der udforskes både klassiske og nytænkte julespecialiteter. Skal der chokoladeovertræk på de brændte mandler? Kan en retro-klassiker som kiksekagen twistes, så den traditionelle franske bûche de Noël kamp får kamp til stregen? Sammen med Sisse sætter du smag på julen. Og der er selvfølgelig ingen jul uden julefigner a la Dennis Rafn.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.