Inspiration til den vegetariske buffet
Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms
Mangel på inspiration og vanens magt kan spænde ben for plantebaserede og vegetariske retter på menuen. Derfor sætter kok Emilie Qvist Kjærgaard fokus på, hvordan måltiderne kan bygges op, så de plantebaserede råvarer og grøntsagerne kommer i centrum. Lær hvordan du laver en grøntret med ”kød” på og få inspiration til tilberedning, tekstur og smagssammensætning.
Grønt så langt øjet rækker
Med udgangspunkt i lokale grøntsager i sæson får både hovedretter og tilbehør en grøn overhaling, når I sammen med Emilie går i køkkenet. Her sættes fokus på grøntretter med fuld smæk på smag og konsistens - og minimalt madspild. Der skal også kreeres lækre snacks og hapsere, der er pakket med velsmag og fylde – og alle opskrifter kan skaleres op til selvstændige grøntretter som bl.a. kan bruges på buffeten.
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.