Thilde Gilling Andersen - Danmarks ukronede smørrebrødsdronning
Artikel
06.12.2023

Højtbelagt smørrebrød

Thilde Gilling Andersen afslører nogle af de mange hemmeligheder bag at trylle en ellers gennemsnitlig rugbrødsmad om til lækkert smørrebrød.

Thilde Gilling Andersen, kok og ølsommelier, har netop slået sin titel som Danmarks ukronede smørrebrødsdronning fast med Den danske Spiseguides ærespris for sit arbejde med det traditionsrige smørrebrød. Men hvad skal der til for, at den højtbelagte nationalspise sidder lige i skabet hver gang? Det får du svar på, når ”smørrebrødsdronningen” afslører nogle af de mange hemmeligheder bag kunsten at trylle en ellers gennemsnitlig rugbrødsmad om til lækkert smørrebrød.

Tradition krydderet med fornyelse

I køkkenet guider Thilde dig gennem kunsten at skabe udsøgt smørrebrød. Med udgangspunkt i det helt klassiske, udfordres du til at tænke ud af boksen, så slutresultatet bliver noget, der rykker ved den gængse opfattelse af smørrebrød. Desuden får du også muligheden for at skabe din helt egen kryddersnaps til at matche smørrebrødet. Michael Braunstein, ejer af Bryghuset Braunstein, lærer dig kunsten at blande urter og krydderier, så du kan skabe en unik blanding, der afspejler din personlige smag. Det bliver en eftermiddag, der fejrer traditionerne og smagene fra Skandinavien og forkæler smagsløgene.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.