Jesper Langeskov fra Agrain
Artikel
29.01.2024

Fremtiden er upcycling

Lær hvordan du booster aromaen og næringen af dit bagværk med maskmel.

Jesper Langskov er uddannet kok og arbejder til dagligt hos Agrain by Circular Food Technology, som arbejder med mask, et overskudsprodukt fra bryggerierne. Agrain har udviklet en metode til at holde mask i fødevaresystemet. Ved at upcycle masken produceres maskmel med et betydelig bedre miljøaftryk og ernæringsmæssige fordele end traditionelt bagemel. Melets aroma er unikt og varierer desuden i smag og farve afhængigt af, hvilken øltype kornet kommer fra. Mask smager godt, er fyldt med aroma og næringsstoffer, og der er masser af det! 

Hvad kan mask gøre for dit bagværk?

I køkkenet skal du sammen med Jesper eksperimentere med, hvordan du inkorporerer maskmel i f.eks. pasta, tortilla, brød og kage – uden at gå på kompromis med smag, farve og struktur. Du lærer også, hvordan opskrifter kan ændres med maskmel, når de individuelle aromaprofiler og farver kommer i spil.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.