Grøntsagswraps på grønt serveringsfad
Artikel
06.12.2023

Forårsgrønt

Lad dig inspirere af Dennis Rafn til farverige, smagfulde retter med forårets råvarer.

Er du klar til at få fyldt grøntskuffen op med inspiration til lette, grønne hverdagsretter? Med udgangspunkt i årstidens grønne råvarer får både hovedretter og tilbehør en grøn overhaling, når Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, tager hul på foråret

Spirende inspiration

Det handler primært om tre ting: smag, gode råvarer og kreativ leg. Den røde tråd er enkelthed. Jo mere enkelt du arbejder, desto bedre kommer råvarerne til deres ret. Sammen med Dennis skal du en tur i forårskøkkenet, hvor menuen er praktisk inspiration til farverige, smagfulde retter med årstidens ingredienser. Du kommer selv til at være med til at omdanne forårets nye, spæde, grønne råvarer til de lækreste retter.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.