Dysfagi laks med æg royal, asparges og tomat

Dysfagi: værdig mad til ældre, syge og svækkede

Sæt fokus på de unikke ernæringsbehov ældre og svækkede borgere har sammen med Majken Alexander fra Værdigmad.

Pris: 1.295,- ekskl. moms.
Målgruppe:
Køkkenpersonale (front), køkkenpersonale på plejehjem, boenheder og modtagerkøkkener, som tilbereder og serverer mad til borgerne. Andre faggrupper der ønsker kendskab til ældres svækkede og syge borgeres særlige behov i forbindelse med ernæring og konsistenser.


Dysfagi? Ved du hvad det er? Ved du hvor mange der lider af det i Danmark? Hvilke udfordringer har man med dysfagi i spisesituationerne? Hvad er konsekvenserne? Kan du hjælpe borgerne til bedre livskvalitet? Alle kursusdage starter med teori om vores ældre borgere. Hvilke udfordringer er naturlige følger af alderdom, svækkelse, sygdom og hvilke særlige behov giver det både i forhold til ernæring og konsistensen af den mad der serveres? På vores kurser sætter vi fokus på både danske og internationale anbefalinger, og vi kigger på forskellene imellem de forskellige retningslinjer. Prisen inkluderer morgenmad, frokost, materiale og kursusbevis.

For dig, der arbejder med vores ældre og svækkede medborgere og ønsker at forstå deres unikke ernæringsbehov. På dette kursus sætter vi fokus på denne målgruppes særlige behov, kigger på hvilke konsistenser, der er lettest at håndtere og diskuterer, hvordan vi kan tilbyde værdige måltider, hvor flest muligt kan inkluderes. Vi smager på mad i forskellige konsistenser og lærer, hvordan vi bedst kan imødekomme borgernes behov for proteiner og energi.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 6,5 timer

Maks. deltagerantal: 20

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk